Όταν ο Τέρενς Κουίκ έπαιρνε συνέντευξη από τον Στυλιανό Παττακό (βίντεο)
Όταν ο Τέρενς Κουίκ έπαιρνε συνέντευξη από τον Στυλιανό Παττακό (βίντεο)

Ο υπουργός πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ από χθες είναι και επίσιμα ο 151ος βουλευτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και πρόθυμων βουλευτών.

Ο κ.Κουίκ είναι γνωστός εδώ και χρόνια στο ελληνικό κοινό ως δημοσιογράφος. Εχει εργαστεί τόσο στην κρατική, όσο και στην ιδιωτική τηλεόραση.

Χθες πάντως ο Πάνος Καμμένος υπενθύμισε μέσω twitter πως ο Τέρενς Κουίκ όταν εργαζόταν στην ΥΕΝΕΔ είχε πάρει και συνέντευξη από τον Στυλιανό Παττακό αντιπρόεδρο της χουντικής κυβέρνησης.

Παράλληλα είχε επιμεληθεί ρεπορτάζ για την επιστροφή της εθνικής ομάδας Στίβου που είχε έρθει πρώτη στους Βαλκανικούς Αγώνες που είχαν, τότε, διεξαχθεί στη Σμύρνη, ενώ ζήτησε δηλώσεις και από δύο ακόμα χουντικούς τον Ιωάννη Λαδά, αλλά και τον Κωνσταντίνο Ασλανίδη, το οποίο χαρακτήριζε «αρχιτέκτονα της επιτυχίας».

 

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

τον θυμαμαι,το καθαρμα,την εποχη εκεινη που ειχε χαθει το c130 σε μια ραδιοφωνικη εκπομπη που ανακοινωνε τον εντοπισμο του αεροσκαφους με τους 63 νεκρους διαφημιζοντας τους κυβους knorr,απο εκεινον τον καιρο στο ακουσμα του ονοματος του και μονο εχω τασεις προς εμετο.
Αυτο το τομαρι ειναι βουλευτης,δεν υπαρχει ελπιδα παιδια οι προδοτες ειναι αμετρητοι!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications