Προώθηση παχυσαρκίας :Οι Παχουλές κάνουν καλύτερο κρεβάτι – Η “επιστήμη”  μίλησε και τώρα μπορούμε να τρώμε άφοβα
Προώθηση παχυσαρκίας με ψευδό-μελέτες:Οι Παχουλές κάνουν καλύτερο κρεβάτι – Η επιστήμη μίλησε και τώρα μπορούμε να τρώμε άφοβα

Η Ελλάδα πρέπει να ειναι η μοναδική χώρα στο κόσμο που οι κάτοικοι της προωθούν την ίδια την υποδούλωση τους στα κοινωνικά δίκτυα, και στην πρώτη θέση οι ιστοσελίδες των δυναστών του,επίσης υποστηρίζουν τον κάθε αδίσταχτο που έχει φτιάξει ένα blog/ιστοσελίδα και παριστάνει το πατριώτη για να μαζέψει κόσμο, και δεν έχει ούτε ένα δικό του άρθρο, με αλλα λογία ακομα και οι φερόμενοι πατριώτες τους πληκτρολογίου (copy paste) ειναι λάμογια ,και η μάζα υποστηρίζει τους αδίσταχτους και τους ύπουλους παντού σε όλους τους τομείς και περιμένει σωτηρία.

Επίσης αν και οι 6 στους 10 ειναι μιγάδες της μεσογείου ίδιοι με τους άραβες, ισχυρίζονται-νομιζουν ότι ειναι απόγονοι των αρχαίων δογματικά άλλα λειτουργούν/σκεφτονται και έχουν την σημιτική λογική θα ειναι από το "καθαρό ελληνικό DNA" !!, πολλοί ειναι ίδιοι με τους συμμορίτες στο χαρακτήρα γιαυτό δεν βλέπουν την χαώδες διάφορα με τους απόγονους των αρχαίων ακόμα και εκφυλισμένων. Έχει τόσους αδίσταχτους αυτή η χώρα που κάνει και εξαγωγή!

Εκτός τον άνωθεν έχει πληθώρα ηλίθιων με αντίληψη υπό το 0 που υιοθετούν ότι ηλιθιότητα τους λένε, αλλα αν τους πεις κάτι που ξεφεύγει από την χαζομάρα τους, τους έχουν δώσει το έτοιμο σανό να μασάνε : θεωρίες συνωμοσίας! αυτοί οι ίδιοι νομίζουν ότι ειναι και έξυπνοι και χλευάζουν, ενώ ειναι χρήσιμοι ηλίθιοι, και κάπως έτσι παρασύρουν στην ηλιθιότητα τους τους πάντες.

Η νεα προπαγάνδα που κανει το γύρο του ίντερνετ με την βοήθεια όλων των άνωθεν:

Προώθηση παχυσαρκίας με δήθεν ψευδό-μελέτες:Η επιστήμη μίλησε και τώρα μπορούμε να τρώμε άφοβα αυτά γράφει μια εγκάθετη σελίδα που απευθύνεται σε γυναίκες, οι οποίες χειραγωγούνται πιο εύκολα, ακόμα και τα γυναικά περιοδικά μασονικά ειναι, στην συνεχεία το πήραν ολα τα λαμόγια και η προπαγάνδα εξαπλωθεί :

Μπορεί να πιστεύεις πως η σeξουαλική σου ζωή δε θα είναι στα up της επειδή η κοιλιά σου δεν είναι επίπεδη και τα μπουτάκια σου είναι πιο ζουμερά απ΄όσο λένε ότι πρέπει να είναι αλλά, σε πληροφορούμε ότι κάνεις λάθος!

Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι οι παχουλές γυναίκες έχουν καλύτερες σeξουαλικές επιδόσεις από εκείνες οι οποίες είναι αδύνατες!

Ποιος, ωστόσο, έβγαλε το παραπάνω συμπέρασμα για τις παχουλές γυναίκες;

Βρετανοί επιστήμονες από το University of Birmingham αποκαλύπτουν πως αν είσαι άντρας και θες να ανεβάζεις την εpωτική σου ζωή στον έβδομο ουρανό καλό θα ήταν να «μπλέκεις» με παχουλές γυναίκες. Σε σχετική έρευνα που, όπως, σου είπαμε πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία αποδείχθηκε ότι οι γυναίκες που έχουν καμπύλες και παραπανίσια κιλά είναι πιο άνετες στο κρεβάτι από όσες έχουν αναλογίες μοντέλου.

Το 80% από τις παχουλές γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφερε ότι είναι ανοιχτές σε κάθε είδους πρόκληση στο κρεβάτι ενώ, αισθάνονται πολύ καλά με την εμφάνιση τους την στιγμή της εpωτικής πράξης.

Οι παχουλές γυναίκες έδειχναν δυναμικές και έτσι έσβησαν την σκιά του κόμπλεξ που αδίκως την ακολουθεί!

Συμβουλή! Οπότε, φίλε άντρα μην λες στο κορίτσι σου να πάψει να τσιμπολογά και εσύ φίλη γυναίκα μην κόβεις τις παρασπονδίες τις οποίες κάνεις στο διατροφικό σου πρόγραμμα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications