Νεκροί βρέθηκαν και οι τέσσερις αγνοούμενοι στο αυτοκίνητο (video)
Νεκροί βρέθηκαν και οι τέσσερις αγνοούμενοι στο αυτοκίνητο (video)

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τους τέσσερις αγνοούμενους στην Κρήτη, αφού οι Αρχές τούς εντόπισαν νεκρούς στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

Εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα άτομα, τα οποία αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου. Το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν αρχικά δύο πτώματα.

Το όχημα βρέθηκε περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου έγινε η κλήση στην αστυνομία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της. Η τετραμελής οικογένεια επέστρεφε από κοινωνική εκδήλωση, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού. Τόσο η 30χρονη, όσο και ο 29χρονος είχαν απευθύνει δραματική έκκληση για τη διάσωσή τους, αφού κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν.

Δυστυχώς, τα σωστικά συνεργεία που βρέθηκαν στο σημείο εντοπισμού του αυτοκινήτου, αφού κατάφεραν να το γυρίσουν ανάποδα, βρήκαν και τα πτώματα των άλλων δύο ατόμων. Δυστυχώς κανείς δεν κατάφερε να σωθεί, με τα πτώματα να οδηγούνται για την ιατροδικαστική έρευνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications