Η ΝΔ «τελείωσε» τον Μπογδάνο ακολουθώντας την μαρξιστική γραμμή -Τι απαντά ο ίδιος
Η ΝΔ «τελείωσε» τον Μπογδάνο ακολουθώντας την μαρξιστική γραμμή -Τι απαντά ο ίδιος

Στην εγκυρότατη ethnos.gr άλλη μια σελιδα που ανήκει στους γνωστούς όπως πολλές άλλες επανδρωμένες με συμμορίτες που γράφουν είτε ασυναρτησίες είτε ψέμματα:

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ», είπε η κα Σπυράκη

Με δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη έδωσε τέλος στη φημολογούμενη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ». Η συγκεκριμένη αντίδραση της ΝΔ έρχεται μετά τα tweets του δημοσιογράφου για τανκς στην ΕΡΤ με αποτέλεσμα ν’ ακουστούν δεύτερες σκέψεις που έφτασαν ως το γραφείο του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και μετά την τοποθέτηση του ίδιου του δημοσιογράφου στο ethnos.gr ότι είναι ανυπόστατες οι φήμες που έκαναν λόγο για αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής-τηλεσχολιαστής επανήρτησε tweet που ανέφερε: «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζοντας: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ». Στη συνέχεια των αναρτήσεων, άλλος χρήστης του twitter πόσταρε: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο», με τον κ. Μπογδάνο να απαντά: «Ψηφίστε σωστά και το 'χουμε!».

Δεν πρόλαβε να ανοίξει ξανά και στην πρώτη θέση με προώθηση google facebook όπως όλες των φιδιών :

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications