Η γυναίκα που καταγράφει το Φάντασμα γυναίκας που τρομοκρατεί τους οδηγούς στη Ρωσία! -VIDEO

Ένα φάντασμα μιας γυναίκας ντυμένο με άσπρο φόρεμα φέρεται να τρομάζει τους οδηγούς σε μια εθνική οδό στο Lytkarinsky της Ρωσίας.

Το φάντασμα είναι νεκρή νύφη;
Τουλάχιστον, αυτή είναι η έκδοση ειπώθηκε δόθηκε από αρκετούς οδηγούς.Η Karina Dmitrieva, η οποία οδήγησε στην περιοχή Lytkarinsky, κατόρθωσε να καταγράψει σε βίντεο με την κάμερα του αυτοκινήτου της, το ανεξήγητο φαινόμενο. Ήταν μια γυναίκα ντυμένη με άσπρο φόρεμα λέει και όταν το είδε ένιωθε ένα τρέμουλο στο σώμα της.

Σύμφωνα με το μύθο, στο παρελθόν στην περιοχή αυτή υπήρχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και ένα από αυτά ήταν μια κοπέλα που γιορτάζε το γάμο της. Η νύφη πέθανε και τώρα πιστεύεται ότι το φάντασμα τριγυρνάει στους δρόμου .

Σύμφωνα με τις ιστορίες των παλαιότερων κατοίκων, λένε ότι κοντά στο δρόμο αυτό βρίσκεται ένα νεκροταφείο. Οι οδηγοί αποκαλούν το τον δρόμο στο Lytkarinsky δρόμο του θανάτου. Μια έκταση ενός χιλιομέτρου είναι κυριολεκτικά γεμάτη με μνημεία και σταυρούς. Οι ιστορίες εκείνων που κατάφεραν να επιβιώσουν από τα ατυχήματα, είναι εκπληκτικές,λένε ότι είδαν ένα μαύρο τοίχο ή ομίχλη, η μια θολή λευκή σιλουέτα.

Ένας μάρτυρας, λέει:

"Οδηγούσα στο δρόμο του deLytkarinsky ήμασταν ο παππούς μου και εγώ, ξαφνικά μια ομίχλη εμφανίστηκε μπροστά μας, η ομίχλη σε αυτό το μέρος είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Αλλά όταν μπήκαμε στην ομίχλη, το αυτοκίνητο ηταν σαν πατούσε σε πάγο. Αν και ο καιρός ηταν ζεστός, δεν έπρεπε να υπάρχει πάγος. Το αυτοκίνητο γλίστρησε και πέρασε στην αντίθετη λωρίδα, τελικά πέσαμε σε ένα χαντάκι,και τότε είδαμε την σιλουέτα ενός άνδρα και μια γυναίκα ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα ".

Ο αριθμός των ατυχημάτων μειώθηκε στο δρόμο με το πέρασμα των χρόνων, αλλά η εμφάνιση του φαντάσματος μιας γυναίκας ήταν σαν μήνυμα στους οδηγούς να επιβραδύνουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications