Περίεργα μικρά «εξωγήινα» πλάσματα σε κουζίνα ενός σπιτιού στη Νέα Ζηλανδία! video
Περίεργα μικρά «εξωγήινα» πλάσματα σε κουζίνα ενός σπιτιού στη Νέα Ζηλανδία! video

Το "εξωγήινο" είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται και αναφέρεται σε όντα από άλλους κόσμους. Αλλά υπάρχουν εξωγήινα στη Γη;

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων γνωστών επιστημόνων όπως ο Carl Sagan ή ο Frank Drake, λένε ότι οι εξωγήινοι στην πραγματικότητα είναι τακτικοί επισκέπτες στη Γη, έτσι υπάρχουν και πολλές παρατηρήσεις UFO .

Για παράδειγμα, δύο αδέλφια στη Χιλή δήλωσαν ότι είδαν ένα ανθρωποειδές πλάσμα ύψους 80 εκατοστών, φωτεινό και κόκκινο, που έμοιαζε με ένα παιδί που φορούσε στολή αστροναυτών.

Υπάρχουν πολλοί ερευνητές που δεν αμφιβάλλουν για την ύπαρξή τους και ότι είναι ήδη ανάμεσα μας μερικά είδη από αυτούς, οπως και εμείς εδώ αλλα όχι με τον τρόπο που νομίζεται. Κάποιος από τη Νέα Ζηλανδία, βρήκε τα μυστηριώδη πλάσματα που μοιάζουν με εξωγήινους στην κουζίνα της μητέρας του.

Εξωγήινα πλάσματα
Ο Tim Clerke, από το Auckland, που βρίσκεται στο βόρειο νησί της Νέας Ζηλανδίας παραξενεύτηκε την περασμένη εβδομάδα όταν η μητέρα του τα ανακάλυψε στην κουζίνα της. Έτσι αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα για να εντοπίσει τι είδους πλάσματα ειναι αυτά. Ο Clerke ζήτησε βοήθεια από τους φίλους του στο Facebook, οι οποίοι, αφού είδαν τις εικόνες, δήλωσαν ότι είναι "όντα από άλλους κόσμους".

"Η μητέρα μου τα βρήκε στην κουζίνα το πρωί", γράφει ο Clerke στο Facebook. "Κάποια είναι ακόμα ζωντανά. Ξέρει κανείς τι είναι; Η μητέρα μου είναι τρομοκρατημένη και έχει εφιάλτες. "

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε αυτά τα παράξενα πλάσματα με λεπτές ουρές. Παρά τη σαφήνεια των εικόνων, οι χρήστες του Διαδικτύου δεν μπορούσαν να τα αναγνωρίσουν τι ζώα ειναι,άλλα φαίνονται σαν από ταινία τρόμου.

Διαμάχη μεταξύ των επιστημόνων
Ακόμα και οι εμπειρογνώμονες δεν μπορούσαν να καταλήξουν σε μια οριστική απόφαση για το τι είδος του ζώου ειναι αυτά. Άλλα λέει η ομάδα εντομολογίας της Biosecurity New Zealand και άλλα ένας εκπρόσωπος της Biosecurity της Νέας Ζηλανδίας στο Yahoo7 News . Άλλοι εμπειρογνώμονες στο Πανεπιστήμιο του Όκλαντ είπαν ότι το βίντεο ειναι φάρσα. Ο Eric Edwards, ένας ειδικός εντόμων, δήλωσε ότι είναι πιθανό τα άγνωστα δείγματα να μπορούσαν να είναι σκουλήκια των αρουραίων .

Αλλά δεν συμφωνούν όλοι με αυτά που λένε οι "ειδικοί" οι οποίοι δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους, έτσι για μερικούς είναι πιθανό ότι είναι από άγνωστα έως εξωγήινα πλάσματα, που για καποιο λόγο βρέθηκαν στο σπίτι .

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications