Όταν παρατηρείς ελληνόφωνους και τελικά σε οδηγούν σε αλλες πίκρες αλήθειες
Όταν παρατηρείς ελληνόφωνους και τελικά σε οδηγούν σε αλλες πίκρες αλήθειες

Ο εικονιζόμενος ειναι μια τυχαία φώτο τυπικής αραβικής σημιτικής ράτσας, λόγο οτι το μεσαίωνα και πιο πριν, έκαναν εισβολές στην Ευρώπη και γινόταν μεγάλο ανακάτεμα, έγιναν πιο λευκοί αφού έκαναν μούλικα με καυκάσιες της Ευρώπης, για το ίδιο λόγο που οι Τούρκοι έπαιρναν Ελληνίδες στα χαρέμια ως δούλες τους, η μαυρίλα πάντως τους έμεινε κουσούρι.

Κοιτούσα τους πράκτορες στην γνωστη σελίδα-φιδοφωλιά που παριστάνουν τους ανεξάρτητους με τις ορδες troll να σχολιάσουν, όλοι κομμουνιστές (μονο τα ζωντανά που τους διαβάζουν δεν το βλέπουν), και ακολούθησα ένα φίδι εξ αυτών: μετά είδα ποιοι έφτιαξαν την φώτο με την lacta: μια ελληνόφωνη ! αφού το έκαναν post στα προφίλ τους με σχόλια του τύπου:" Μπράβο σπουδαία δουλειά! "λες και ειναι καμια επιστήμη!

Όλα αυτα κάτω απο την μύτη της μάζας που τους θεωρεί και για Έλληνες υπό την έννοια οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων(!)και έχει κάνει δεδομένα τα ψέμματα τους. 500 άτομα αν ρωτήσεις ποιες σελίδες ανήκουν σε αυτούς μάλλον δεν θα μπορούν να απαντήσουν...

Ο ελληνόφωνος που εμφανίζεται και ως διαχειριστής της ομάδας της σπείρας από την φάτσα και μονο φαίνεται τι αδίσταχτος ειναι, και οι περισσότεροι ειναι πίσω απο εταιρίες, βόλτες στο Παρίσι και όλα τα σχετικά .

Και σε μια φώτο ηταν με εναν Άραβα ελληνόφωνο, του γράφουν και στα αραβικά στο προφίλ του ,αυτός ο ελληνόφωνος Άραβας έχει το ίδιο στυλ με πολλούς ελληνόφωνους με "καθαρό το ελληνικό DNA" όπως λένε κάτι πράκτορες τους! η αλήθεια: εκατομμύρια μη απόγονοι των αρχαίων με αραβική καταγωγή και αμφίβολου προέλευσης στο ελλαδιστάν! εκτός αυτού το "Έλληνες" ειναι τίτλος και οχι γένος! σαν λέμε πατρινοί καλαματιανοί Αθηναίοι! σαν λένε οτι οι Αθηναίοι "εχουν καθαρό Αθηναϊκό DNA" για τέτοια ηλιθιότητα μιλάμε από τους δηθεν γενετιστές και ειδικούς γιατί το "καθαρό το ελληνικό DNA" έγκυρες πήγες τους το αρχισαν για αυτούς τους λόγους που γράφουμε .

...Οι άραβες ειναι ένα σκαλί πιο κάτω από τα φίδια και οι δυο σημιτικές φυλές ειναι και μοιάζουν και τι σύμπτωση ??? έχουν πάρε δώσε και στενές σχέσεις σε όλους τους τομείς ....

Πάρτε και μια αγαπημένη του σελίδα του ελληνόφωνου άραβα:

Τι άλλο θα μπορούσε να ηταν? υποστηριζόσουν την αδελφή ράτσα τους σαν τον εικονιζόμενο.

Τώρα κάντε την σύνδεση μεταξύ του πετρελαίου των φιδιών που δεν αφήνουν μηχανές με νερό κτλ, και την στενή σχέση τους με άραβες σε όλους τους τομείς... 100 χρονιά μετά την ανακάλυψη των μηχανών εσωτερικής καύσης μεταξύ τοσο άλλων εφευρέσεων, από αυτούς που έτρωγαν βελανιδιά σύμφωνα με την προπαγάνδα τους και ηταν Ούννοι Μογγόλοι, δεν έχει γίνει καμιά εξέλιξη, τέλος εδώ και τριάντα χρόνια, οι σαουδαραβικές ένοπλες δυνάμεις, και κυρίως η αεροπορία, επωφελούνται από τη βρετανική και την αμερικανική βοήθεια, προφανώς γιατί αν και έχουν δις από τα πετρέλαια σε θέματα τεχνολογίας ειναι άσχετοι εξάλλου όλη η τεχνολογία και οι εφευρέσεις ήρθαν αποκλείστηκα από καυκάσιους, νομάδες θα ηταν ακόμα και θα γύριζαν στην έρημο όπως οι αδελφή ράτσα τους . Συν που πήγαν εκεί Ευρωπαίοι και τους εκαναν ανθρώπους και τους έφτιαξαν ουρανοξύστες..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications