Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Αλβανός φονιάς είχε σκοτώσει μέλος της οικογένειάς του στο παρελθόν
Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Αλβανός φονιάς είχε σκοτώσει μέλος της οικογένειάς του στο παρελθόν

Η δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο όπως όλα δείχνουν δεν ήταν η μοναδική που είχε διαπραχθεί από τον Αλβανό φονιά της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένας φίλος του 19χρονου Αλβανού ανέφερε πως «όσες φορές τον είχα δει με κοπέλα της μιλούσε άσχημα. Από τρίτους είχα ακούσει ότι στην Αλβανία είχε σκοτώσει μέλος της οικογένειάς του».

Από την άλλη πλευρά κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει καρέ-καρέ τις κινήσεις των δύο κατηγορουμένων τόσο πριν όσο και μετά τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Υπενθυμίζεται ότι ένας καθηγητής που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 21χρονο Ροδίτη, αποκάλυψε στις Αρχές ότι είχε προειδοποιήσει τους γονείς του για την παραβατική του συμπεριφορά αλλά εκείνοι δεν τον άκουσαν.

«Μου έδινε την εντύπωση ενός παιδιού που ήταν σε έναν δικό του κόσμο χωρίς να αντιλαμβάνεται ούτε να ακούει τις συνεχείς παρατηρήσεις μου.

Ειδοποίησα τη μητέρα του όπως είχα καθήκον αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το παιδί έχει αυτή την αρνητική συμπεριφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications