Ένα περίεργο βίντεο με έναν άνθρωπο που ξαφνικά έπεσε από πουθενά στο δρόμο.
Ένα περίεργο βίντεο με έναν άνθρωπο που ξαφνικά έπεσε από πουθενά στο δρόμο.

Σε αυτό το βίντεο κάτι περίεργο συνέβη, κάποιοι λενε για τηλεμεταφορά που πιθανότατα καταγράφηκε (δείτε το παρακάτω βίντεο ).Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξηγηθεί η ξαφνική εμφάνιση ενός ατόμου ακριβώς στην μέση του δρόμου λένε.

Καταγράφηκε στην κινεζική επαρχία Jilin στις 9 Φεβρουαρίου 2019. Αρχικά βλέπουμε ένα λευκό SUV που οδηγεί ήσυχα στην εθνική οδό. Δεν υπάρχουν άνθρωποι στο δρόμο και δεν υπάρχουν άνθρωποι που ετοιμάζονται να διασχίσουν το δρόμο

Ξαφνικά, το αυτοκίνητο στρίβει απότομα προς τα δεξιά και βλέπουμε τον λόγο για αυτό, στα αριστερά του αυτοκινήτου στο δρόμο πέφτει ένας άντρας ξαφνικά από ένα πουθενά.

Το αυτοκίνητο για τον αποφύγει πέφτει πάνω στο πεζοδρόμιο.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο παραφυσικό κανάλι του YouTube "The Hidden Underbelly 2.0", ένα από τα κορυφαία σχόλια για το βίντεο λέει: "Αν αυτό είναι ένα πραγματικό βίντεο, τότε αυτό είναι ένα απίστευτο και εκπληκτικό."

Κάποιοι άλλοι λένε ότι ο άνδρας ίσως να πήδηξε από το πίσω κάθισμα του λευκού αυτοκινήτου, αλλά στην περίπτωση αυτή ο οδηγός δεν θα έστριβε προς τα δεξιά, αυτό γίνεται όταν ο οδηγός θέλει να αποφύγει ένα εμπόδιο που έχει προκύψει ΠΡΙΝ από το αυτοκίνητο.

Άλλοι λένε για υπερφυσική παρέμβαση! στο δρόμο δεν φαίνεται κανένας όταν κάνει προσπέραση το λευκό SUV στο αυτοκίνητο που ειναι η κάμερα, τα συμπεράσματα δικά σας.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications