Μια γυναίκα άρχισε να νιώθει πολύ άρρωστη αφού συναντήθηκε με ένα άντρα με μαύρα μάτια
Μια γυναίκα άρχισε να νιώθει πολύ άρρωστη αφού συναντήθηκε με ένα άντρα με μαύρα μάτια

Μια γυναίκα που ονομάζεται Jamie μίλησε για την περίεργη εμπειρία της, την συνάντηση της έναν άνδρα με εντελώς μαύρα μάτια.

Αυτή η ιστορία ειπώθηκε σε ένα podcast στις 29 Νοεμβρίου 2018 στο Ground Zero Radio με τον Clyde Lewis.

Το 1998, παντρεύτηκε έναν Μεξικανό και μετακόμισα στο σπίτι του στο Μεξικό, όπου ζούσαν οι συγγενείς του .

Αποφασίσαμε να πάμε σε μια άλλη πόλη με τη βοήθεια του συζύγου μου και των συγγενών του να επισκεφτούμε την ηλικιωμένη γιαγιά του.

Είχαμε φύγει μακριά από το σπίτι μας, είχα καθίσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και απλά κοίταζα έξω από το παράθυρο. Και ξαφνικά κάτι μου τράβηξε την προσοχή, ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων που στέκονταν σε ένα περίπτερο, υπήρχε ένας άνθρωπος που ήταν πολύ διαφορετικός από τους υπόλοιπους ...

Πρώτα απ 'όλα, κοίταξα το πρόσωπό του, καθώς ήταν πολύ ασυνήθιστο. Αρχικά, φαινόταν σαν φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά. Αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι δεν φορούσε γυαλιά αλλα ηταν τα μάτια του που ήταν εντελώς μαύρα.

Και με αυτά τα μαύρα μάτια, ο άνδρας με κοιτούσε μέχρι που φτάσαμε μια διασταύρωση. Και τότε ξαφνικά ένιωσα πολύ άσχημα και άρρωστη. Τόσο πολύ ώστε να αναγκαστούμε να διακόψουμε το ταξίδι.

Οι συγγενείς του συζύγου μου νόμιζαν ότι αισθανόμουν άρρωστη εξαιτίας του ζεστού καιρού. Αλλά τους είπα ότι δεν νομίζω ότι ήταν εξαιτίας της ζέστης.

Άρχισα να ζητώ να με πάνε στο νοσοκομείο, αλλά οι συγγενείς του συζύγου μου αποφάσισαν να με γυρίσουν πίσω. Με πήγαν στο υπνοδωμάτιο, έκλεισαν τις κουρτίνες και η μητέρα του συζύγου μου με έβαλε στο κρεβάτι.

Και τότε συνέβη κάτι που δεν θα πίστευα. Η μητέρα του συζύγου μου έφερε ένα ωμό αυγό και άρχισε να βάζει αυτό το αυγό στο σώμα μου, δεν πίστευα σε διάφορες δεισιδαιμονίες. Στο Μεξικό, οι τοπικοί θεραπευτές συχνά κάνουν τελετουργίες με αυγά. Ακούμπησε το αυγό σε διάφορα μέρη του σώματος μου και παράλληλα ψιθύριζε κάτι σαν μια προσευχή.

Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά μόλις έβαλε το αυγό στο δεξί μου χέρι, το ίδιο το αυγό εξερράγη στο χέρι της!

Αλλά το πιο περίεργο είναι πέντε λεπτά αργότερα,αισθανόμουν ξαφνικά καλύτερα. Όλα αυτά ήταν ακατανόητα για μένα, αλλά το είδα με τα μάτια μου. Όταν αργότερα άρχισα να ακούω ιστορίες για παιδιά με μαύρα μάτια, θυμήθηκα αμέσως αυτό το ανατριχιαστικό άτομο.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications