Κάμερα παρακολούθησης σε σπίτι γυναικάς καταγράφει το φάντασμα του γιου της, ο οποίος πέθανε πριν από δύο χρόνια
Κάμερα παρακολούθησης σε σπίτι γυναικάς καταγράφει το φάντασμα του γιου της, ο οποίος πέθανε πριν από δύο χρόνια

«Φαίνεται ακριβώς σαν τον γιος μου!», - μια σοκαρισμένη γυναίκα δεν μπορεί να εξηγήσει με άλλο τρόπο τη σιλουέτα, η οποία καταγράφηκε από μια κάμερα παρακολούθησης στο σπίτι της.

Η 57χρονη Jennifer Hodge από την Ατλάντα είδε μια φιγούρα στο μόνιτορ της κάμερας παρακολούθησης, και αυτή η διαφανής σιλουέτα μετακινήθηκε ακριβώς όπως ο γιος της Robbie , ο οποίος πέθανε το 2016 στην ηλικία των 23 ετών .

Όταν η γυναίκα και η κόρη της έτρεχαν στην κουζίνα, όπου εμφανίστηκε η σιλουέτα, δεν βρήκαν κάποιον εκεί είτε με τη μορφή ενός φαντάσματος είτε με τη μορφή ενός ζωντανού ατόμου (ένας πιθανός ληστής).

Η κάμερα ασφαλείας στην κουζίνα ήταν εξοπλισμένη με αισθητήρα κίνησης.

Αν κάποιος ξένος είχε μπει στο σπίτι, θα το είχε καταγράψει,όταν η Jennifer Hodge είδε την εικόνα που τραβούσε η κάμερα, σχεδόν λιποθύμησε.

Η σιλουέτα ηταν ενός νεαρού άνδρα με ένα λευκό πουκάμισο ήταν παρόμοιο με τον γιο μου Robbie! λέει η Jennifer.Η γυναίκα παρέμεινε πεπεισμένη ότι αυτό ήταν πράγματι το φάντασμα του γιου της.

Ο Robbie Hodge ήταν ένας αισιόδοξος άνδρας, αλλά άρχισε να παίρνει φάρμακα και πέθανε από υπερβολική δόση το 2016.

Η σιλουέτα στην κάμερα παρακολούθησης είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Αυτό που είναι σίγουρο ειναι ηταν μια ανθρώπινη σιλουέτα και οχι παιδί .

"Εκείνο το βράδυ ήμασταν στον καναπέ και παρακολουθούσαμε τηλεόραση,όταν ήρθε το σήμα στο κινητό της κόρης μου απο την κάμερα. Τότε φώναξε: "Μαμά, υπάρχει κάποιος στην κουζίνα και μοιάζει με τον Robbie! ηταν απίστευτα όμοιος " Σύμφωνα με τον Hodge, δεν είχε δει ποτέ φαντάσματα, και όλα αυτά είναι πολύ περίεργα και ακατανόητα γι 'αυτήν.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications