Μόλις κατερρίφθη η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας των Ναζί
Μόλις κατερρίφθη η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας των Ναζί

Μέτα τους συμμορίτες που μας έκαναν και πόλεμο, πάμε σε ένα άλλο κεφάλαιο που φέρει την ευθύνη της αποβλάκωσης του όχλου δεν ειναι μονο οι συμμορίτες, νεοέλληνες ραγιάδες:

Είναι να απορεί κάνεις για τι ρόλο παίζουν κάποιες ιστοσελίδες ¨"σούπερ πατριωτικές" τάχα, στο crashonline που έχει σχέση με τον Τράγκα εγκάθετος, και στην σούπερ "πατριωτική" pentapostagma.gr ενεργός ρόλος και των δυο στην αποβλάκωση της μάζας υπό την σημαία του πατριώτη, διαβάζουμε το εξής: κατερρίφθη η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας των Ναζί:

Εξετάσεις DNA δείχνουν ότι ο 93χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος στις φυλακές Σπαντάου ήταν ο ίδιος ο Ρούντολφ Ες

Σύμφωνα με εξετάσεις DNA που διεξήγαγαν Αυστριακοί επιστήμονες, ο άνδρας ο οποίος δικάστηκε στη Νυρεμβέργη, καταδικάστηκε σε ισόβια και βρέθηκε απαγχονισμένος το 1987 σε ηλικία 93 ετών, στις φυλακές Σπαντάου, ήταν όντως ο Ρούντολφ Ες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, εντόπισαν έναν μακρινό συγγενή του Ρούντολφ Ες και πήραν γενετικό υλικό, το οποίο στη συνέχεια συνέκριναν με δείγμα από τον περίφημο «κρατούμενο νούμερο 7 των φυλακών Σπαντάου».

Τα αποτελέσματα έδειξαν ταύτιση 100%, βάζοντας έτσι ένα οριστικό τέλος στα σενάρια ήθελαν τον Ρούντολφ Ες, τον υπ’ αριθμόν δύο αξιωματούχο στην ιεραρχία του Ναζιστικού Κόμματος, να απέφυγε τις φυλακές Σπαντάου στο Βερολίνο, τοποθετώντας στη θέση του κάποιον σωσία.

Ο Ες ήταν ένας από τους στενότερους συμμάχους του Χίτλερ, αιχμαλωτίστηκε από τους Βρετανούς κατά τη διάρκεια του πολέμου. Το 1933 διορίστηκε υπαρχηγός του κόμματος από τον Χίτλερ, θέση που διατήρησε μέχρι το 1941.

Το 1941 πέταξε στη Σκωτία, σε μία προσπάθεια να πείσει το Λονδίνο να συμμαχήσει με το Βερολίνο, όμως το ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας ερμήνευσε την πτήση του Ες δημοσίως ως προδοσία.

Στις δίκες της Νυρεμβέργης το 1946, ο Ες αθωώθηκε για εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας, ωστόσο καταδικάστηκε για εγκλήματα κατά της ειρήνης και φυλακίστηκε ισοβίως.Πέρασε τα επόμενα 40 χρόνια στη φυλακή Σπαντάου στο Βερολίνο, πριν βρεθεί απαγχονισμένος, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε αυτοκτονία.

H μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας των Ναζί ! το θεωρία συνωμοσίας των Ναζί που κολλάει? είπε κανένας ότι δεν ηταν αυτός? για τα παρακάτω δεν ανέφεραν λέξη: το «έγκλημά» του ήταν ότι προσπάθησε με την πτήση του στη Σκωτία, με αυτή την «αποστολή για την ειρήνη», στις 10 Μαΐου του 1941, να φέρει την ειρήνη στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο, ο πρώτος λόγος για τον οποίο φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά ήταν αυτός με αυτή την «αποστολή για την ειρήνη», στις 10 Μαΐου του 1941
Συνοπτικό βιογραφικό του Rudolf Hess:
1894: Γεννήθη στην Alexandria της Αιγύπτου από ελληνίδα μητέρα.
1914-18: Υπηρέτησε στην διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, στο τέλος του πολέμου ήτο υπολοχαγός.
1923: Φυλακίσθηκε με τον Hitler και έγινε γραμματεύς του.
1933: Έγινε υπαρχηγός του Hitler με το που κέρδισε τις εκλογές την ίδια χρονιά.
1941: Επιζητεί την ειρήνη με την Αγγλία πετώντας μόνος του στην Σκωτία , συλλαμβάνεται και κρατείται στην Βρετανία.
1946: Κατεδικάσθη για "εγκλήματα πολέμου" στην Δίκη παρόδια της Νυρεμβέργης( και με ιουδαίους δικαστές)με την ποινή της ισόβιας φυλάκισης .
1947: Μεταφέρθη στην φυλακή του Spandau στο Βερολίνο όπου ήτο ο μοναδικός κρατούμενος.
1987: Δολοφονήθηκε από κλιμάκιο της εβραϊκής Intelligence Service λίγο πριν αποφυλακιστεί λόγο γήρατος για να μην αποκαλύψει τον ρόλο τους σε όλο τον πόλεμο και οχι μονο.

Τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» πότε τα έκανε???, καθώς την περίοδο του πολέμου βρισκόταν σε αγγλική φυλακή, μετά σκαρφίστηκαν τα «εγκλήματα κατά της ειρήνης». Μάλλον, όσο ήταν στο κελί του, προκάλεσε πολέμους και εισβολές.

Tους ηλίθιους μπορείς να τους λυπηθείς αλλα τους αδίσταχτους και τους πονηρούς που ενεργούν για προσωπικό όφελος σε όλη την ζωή τους δεν τους λυπάται κανένας , έχουν τον σατανά μέσα τους όπως θα έλεγε και ένας πιστός, το σατανά μπορεί να μην τον έχουν άλλα έχουν δαιμονικό πνεύμα η όπως αλλιως ξέρουν το κακό,ειναι ένα σκαλί πιο κάτω από τους συμμορίτες πρόκειται επίσης για ελληνόφωνους αμφίβολου ράτσας, μέχρι και κολλημένος με την θρησκεία "άγιος άνθρωπος" που τον διάβαζε μονο η ενορία του, πονήρεψε και είπε να εκμεταλλευτεί το εθνικό φρόνημα όπως το λένε, και είπε να το παίξει πατριώτης βάζοντας σημαίες και όλη την ενορία του και το σοι του να τον υποστηρίζει, και πήρε σβάρνα όλες τις ιστοσελίδες και έχει κατακλέψει ότι έχει απήχηση, βάζοντας τα ως δικά του πολλές φόρες, αυτός ο αραβο-ελληνας (βιολογικά) που δεν έχει ούτε ένα δικό του άρθρο στον όχλο φαίνεται ως σούπερ πατριώτης!ενώ το μονο που τον ενδιαφέρει ειναι να μαζέψει κόσμο, με αλλα λογία η μαζα στηρίζει τα λάμογια παντού, τους πουλάνε πατριωτισμό και τσιμπάνε σαν τα ψάρια, και οι κομμουνται πατριώτες το παίζουν ...

Αηδία μονο η εικόνα του Νεοέλληνα στο Ίντερνετ, και έχεις το κάθε βλήμα που νομίζει οτι ειναι απόγονος των αρχαίων να ερχεται και να λεει ότι εμείς είμαστε του συστήματος γιατί του χαλάσαμε το matrix που διαβάζει επι χρονιά απο σούπερ "πατριώτες! και μπαίνεις στο προφίλ να δεις αν ειναι troll του συριζα που μας συκοφαντούν μόνιμος, και τελικά ηταν κλασικός νεοέλληνας με σημαίες και τα σχετικά, και πόσταρε προπαγάνδες οχι από μια άλλα από δυο ελληνόφωνες σελίδες που ανήκουν στους εκλεκτούς χωρίς να το ξέρει, από εκεί και πέρα τι να λέμε ......

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications