Tα χιονισμένα ανάκτορα στο Τατόι  video

Η ομάδα Up Drones «πέταξε» πάνω από τα βασιλικά ανάκτορα στο Τατόι, την ημέρα που ο «Τηλέμαχος» έντυσε στα λευκά την Αττική.

Το πρώην βασιλικό κτήμα και τα κτίριά του “βυθισμένα” στο χιόνι, όπως φαίνονται από drone προσφέρουν στο θεατή ένα μοναδικό θέαμα.

Υπενθυμίζουμε: Σε όλες τις χώρες του κόσμου τα ανάκτορα τα έχουν στην πένα στο ελλαδιστάν γκρεμίζουν από τον χρονο,και από τους βάρβαρους που αυτοπροσδιορίζονται ως απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων!!

2014 : Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στο πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι, Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Οινοποιείο και την Οικία Αρχικηπουρού, καθώς και για τη στέγη του Κοιμητηριακού Ναού της Αναστάσεως, που έχει αρχίσει η αλλαγή της. Επίσης, με τα χρήματα που έχουν εκταμιευθεί για τις άμεσες παρεμβάσεις, ύψους περίπου 70.000 ευρώ, προβλέπεται να γίνουν σωστικά έργα στο Δασονομείο, στο Ξυλουργείο, στο Σιδηρουργείο και στο Κτίριο Προσωπικού. Ανάλογα με τα κονδύλια, τα έργα θα επεκταθούν και σε άλλα κτίρια του ιστορικού πυρήνα

Από τοτε μάλλον δεν άλλαξε κάτι άλλο, και ξέρετε πως πάνε αυτά:70.000 ευρώ, πήγαν δεξιά και αριστερά και άντε να έριξαν 30.000 ευρώ!αφού χρέωσαν τα πάντα εις διπλούν! .

Απέναντι από την βασιλική κατοικία που ειναι το μονο κτίριο κάπως εμφανίσιμο, πήγαν και έστησαν προκατ γραφεία και αστυνομικό γραφείο, σαν την μύγα μέσα στο γάλα! και τα παράτησαν και αυτά!παριστάνουν και τους πολιτισμένους τι δουλειά έχουν προκατ γραφεία σε ένα παραδοσιακό χώρο ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications