Σχέδιο της ΕΕ για να κλείσουν οι ελληνικές κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις!
Σχέδιο της ΕΕ για να κλείσουν οι ελληνικές κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις!

Η ΕΕ καταστρέφει και την Αιγοπροβατοτροφεία μας και τελειώνει τη Φέτα.

Στο φως ήρθε τις περασμένες ήμερες δημοσίευμα βάση του οποίου Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να δώσει πριμ εξόδου κτηνοτρόφων από τη παραγωγή.

Μετά τους σταφιδοπαραγωγούς, τους καπνοπαραγωγούς, την Ζαχαρη, τα εσπεριδοειδή, τα παραδοσιακά ψαροκάικα, αλλά και τη βιοτεχνία και τη βιομηχανία μας η Ε.Ε. θέλει να τελειώσει και τους κτηνοτρόφους αλλα και το εμβληματικό μας προϊόν τη ΦΕΤΑ .

Βάση του σχεδιου η χώρα μας για την Ε.Ε. δεν πρέπει να παράγει τίποτα άλλα να εισάγει να δανείζεται για να καταναλώνει, να είναι μόνιμα ελλειμματική και χρεοκοπημένη.

Με το πριμ η ΕΕ ελπίζει πως θα επιτύχει τον εξοστρακισμό εκατοντάδων χιλιάδων μικρών κτηνοτρόφων (αιγοπροβατοτρόφων) από την παραγωγική διαδικασία επιβεβαιώνπντας για μια ακόμη φορά ότι είναι όργανο των μεγάλων πολυεθνικών ομίλων και καταστρέφει με παθος την εναπομείνασα παραγωγική βάση της χώρας.

Είναι αποκαλυπτικό για τις επιδιώξεις της Ε.Ε. το ρεπορτάζ του Agronews και της Agrenda το οποίο αναφέρει:

«Με μια ενίσχυση σαν κι αυτή που έλαβαν πριν από λίγα χρόνια οι καπνοκαλλιεργητές, εξετάζει η Ε.Ε. για την «αναίμακτη» αποχώρηση των αιγοπροβατοτρόφων από το επάγγελμα.

Οι Βρυξέλλες εξετάζουν ενδελεχώς την κατάρτιση ενός προγράμματος που θα δώσει την ευκαιρία στους παραδοσιακούς κτηνοτρόφους να «κλείσουν» την επιχείρηση, εισπράττοντας σε αντιστάθμισμα και για κάποιο διάστημα μια αξιόλογη αποζημίωση.

Φαίνεται πως οι Κοινοτικοί εκτιμούν ότι οι ενισχύσεις που λαμβάνουν εδώ και χρόνια οι Έλληνες κυρίως αιγοπροβατοτρόφοι κοστίζουν ακριβά στον κοινοτικό προϋπολογισμό, ενώ παράλληλα δυσκολεύουν τις γαλακτοκομικές και άλλες επιχειρήσεις του ευρωπαϊκού βορρά να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στην αγορά των γαλακτοκομικών και της φέτας.»

Μείζον θέμα προκύπτει για τη στάση των ευρωπαϊστών και την Κυβέρνησης στο μέγα αυτό θέμα.

Είναι γνωστή η στάση τους στα μείζονα θέματα παράγωγης και εθνικής οικονομίας άλλα και υποτέλειας στις ξένες εντολές και φιρμάνια της ΕΕ που εξυπηρετεί μόνιμα τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Μια στάση που οδηγησε την Ελλαδα σε μια τεράστια ηττα και χρεοκοπία που θεωρήθηκε εξευρωπαϊσμός

papaioannou-j.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications