Ερευνητής βεβαιώνει ότι η αληθινή ημερομηνία της προφητείας των Μάγια είναι η 21η Δεκεμβρίου 2019

Για χρόνια εικαζόταν ότι ηταν στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, και ο κόσμος όπως το γνωρίζουμε θα τελείωσε.

Μερικοί πρόβλεψαν ότι θα εξαφανιζόμαστε από μια φυσική καταστροφή,ένας ισχυρός σεισμό ή μια ηφαιστειακή έκρηξη. Άλλοι πίστευαν ότι ένας μυστηριώδης πλανήτης θα συγκρουστεί με τη Γη, προκαλώντας μεταβολές των μαγνητικών πόλων, η ακομα και μια μεγάλη μαύρη τρύπα που ηλιακού μας συστήματος θα μας εξαφανίσει απλά.

Και έφτασε 22 Δεκεμβρίου 2012 και δεν συνέβη τίποτα. Η τρέλα για το τέλος του κόσμου εξαφανίστηκε με τον ίδιο τρόπο που εμφανίστηκε.

Τι γίνεται όμως αν οι υπολογισμοί δεν ήταν σωστοί; Τι θα συνέβαινε αν δεν έφτασε ακόμα η Αποκάλυψη που προβλεπόταν από τους Μάγια; Ένας ερευνητής διαβεβαιώνει τώρα ότι το τέλος θα είναι στις 21 Δεκεμβρίου 2019, ακριβώς επτά χρόνια μετά την πρόβλεψη των Μάγιας.

Η νέα ημερομηνία του τέλους του κόσμου
Ο David S. Montaigne, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, λέει ότι δεν ερμήνευσαν σωστά την Αποκάλυψη των Μάγια, και ότι η πραγματική Ημέρα της Κρίσεως θα είναι το 2019. Σύμφωνα με τον Montaigne, η αποκάλυψη του 2012, με βάση το ημερολόγιο των Μάγιας ήταν μόνο η αρχή μιας επταετούς περιόδου θλίψεων, και φέτος σηματοδοτεί το τέλος αυτής της χρονικής περιόδου.

Ο ερευνητής υποστηρίζει ότι η αληθινή αποκάλυψη θα ξεκινήσει στις 21 Δεκεμβρίου 2019, ακριβώς επτά χρόνια μετά που το ημερολόγιο των Μάγια προέβλεπε την αναπόφευκτη ημέρα της τελικής κρίσης.

Στην πρόβλεψή του, λέει ότι στις 28 Δεκεμβρίου, επτά ημέρες μετά τον Δεκέμβριο του 21 θα συμβεί μια μετατόπιση του πόλου στη Γη και να προκαλέσει φυσικές καταστροφές σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, ο Montaigne πιστεύει ότι τα επερχόμενα γεγονότα στη Γη θα εκπληρώσουν τις βιβλικές προφητείες πριν από χιλιάδες χρόνια.

"21 Δεκεμβρίου 2019: όταν ξεπερνούν τα επτά χρόνια και αρχίζει η εβδομάδα του ουράνιου γάμου", εξήγησε στην βρετανική Daily Express . "26 Δεκεμβρίου 2019, όταν η νύφη δέχεται το δαχτυλίδι του γαμπρού. 28 Δεκεμβρίου 2019, ο γάμος τελειώνει την ημέρα της τελικής κρίσης με μια αλλαγή πόλων που θα δημιουργήσει έναν νέο ουρανό και μια καινούρια γη ".

Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Montaigne αποκαλύπτει τη νέα ημερομηνία του τέλους του κόσμου. Το 2013 δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο «2019 : το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας και η αντίστροφη μέτρηση για την Ημέρα της Κρίσεως» , εξηγώντας ότι το τέλος στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 ήταν στην πραγματικότητα η επίσημη έναρξη από τα επτά χρόνια της δοκιμασίας.

Και αναφέρει στα ίδια αστρονομικά γεγονότα που συμβαίνουν από το 2012 έως το 2019. Έτσι ο κόσμος, όπως τον ξέρουμε, θα λήξει το 2020.

Ο συγγραφέας εξηγεί ότι τα κείμενα της αρχαίας Ινδίας μας λένε για μεγάλους κύκλους καταστροφής. Οι Αιγύπτιοι είπαν την ίδια ιστορία με διαφορετικά ονόματα. Οι Μάγια αποκάλυψαν μια άλλη εκδοχή της ιστορίας και ήταν πολύ σαφείς σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων από το Δεκέμβριο του 2012 έως το 2019.

Όμως, η Montaigne πιστεύει επίσης ότι η ελίτ γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί και προετοιμάζονται εδώ και χρόνια κρυφά και χωρίς προειδοποίηση του πληθυσμού να αποφύγει το χάος. Και αυτό μας φέρνει στο γεγονός ότι τα αστρονομικά σημάδια δείχνουν ότι η αναπόφευκτη αποκάλυψη θα συμβεί φέτος.

Εν τω μεταξύ, άλλοι ερευνητές συμφωνούν σχετικά με την αποκάλυψη του Montaigne και πρόσθεσαν ότι μια σαφής ένδειξη ειναι η άυτο που ονομάζεται «Πανσέληνος του Λύκου» , η οποία θα λάβει χώρα στις 21 Ιανουαρίου.

Αλλά οι σκεπτικιστές έχουν επικρίνει τη νέα πρόβλεψη του Montaigne. Αφήνοντας πίσω τις αντιπαραθέσεις, σκεφτείτε για μια στιγμή:

Είναι πιθανό η ελίτ να διαδίδει την ψεύτικη φήμη ότι ο κόσμος θα τελείωσε το 2012 με μοναδικό σκοπό να μην το πιστέψει κανείς όταν φτάσει η πραγματική Αποκάλυψη;

Είναι η 21η Δεκεμβρίου 2019 η αληθινή ημερομηνία του τέλους του κόσμου; τα ασυνήθιστα φυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου ειναι σημάδια της επικείμενης Αποκάλυψης;

© AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications