Οι «Γκιαούρηδες» αντί να υποστηρίξουν ένα κανάλι στο youtube  και την προσπάθεια κάποιας γράφει ο καθένας την έξυπνα του!
Οι «Γκιαούρηδες» αντί να υποστηρίξουν ένα κανάλι στο youtube  και την προσπάθεια κάποιας γράφει ο καθένας την έξυπνα του!

Το πρόβλημα της Ελλάδας ειναι ο ίδιος ο λαός της!

Το πρόβλημα έχει πολλές προεκτάσεις, αρχικά αν κάνετε μια βόλτα και βρείτε 20 νεοελληνες και τους πείτε πάρε 5000 ευρώ και έλα να σε κάνουμε υπουργό να υπογράφεις σε ότι σου λέμε εις βάρος των πολλών οι 19 θα κάνουν τούμπες.

Βρήκαμε ένα κανάλι στο youtube που μια κυρία μαγειρεύει και τα ανεβάζει διάφορα φαγητά με δίκες της συνταγές και μείναμε έκπληκτοι από τα ειρωνικά σχόλια του κάθε ραγιά, ο κάθε βλάκας γράφει την εξυπνάδα του και κάνει υποδείξεις αυτό δεν συμβαίνει μονο στο youtube άλλα παντού! αν κάτσει και παρατηρήσει κάνεις νοήμον τι σχολιάζουν οι Γκιαούρηδες στο internet που αυτοπροσδιορίζονται και ως απόγονοι των αρχαίων θα φρίξει, μερικά αγρίμια σχολιάζουν μονο και μονο για να γράφουν ύβρεις και βωμολοχίες!

Αν δείτε βίντεο με παρόμοιο θέμα στο εξωτερικό τα 99 στα 100 είναι θετικά σχόλια στο ελλαδισταν ο τουρκοσπορος και αραβοσπορος νεοέλληνας στην πλειοψηφία του μονο να κρίνει ξέρει και υποτιμάει τους πάντες!!

Ένα φυσιολογικό σχόλιο από εκεί:Προς όσους το παίζουν ειδήμονες στον γύρο ας ανεβάσουν την δική σου συνταγή αντί να κράζουν την κυρία που μπήκε στον κόπο και ανέβασε το βίντεο και να λένε το κοντό τους και το μακρύ τους!

Το συγκεκριμένο κανάλι έχει μονο 4000 συνδρομητές και υπάρχει πάνω από ένα χρόνο, αν ηταν τίποτα αλλα κανάλια με χαζομάρες, η όπως ένα "γνωστό" με παρόμοιο θέμα και κάτι τύπους που οι 8 στις 10 φράσεις ειναι βωμολοχίες και κάνουν πως μαγειρεύουν θα είχε πάνω από 50.000 συνδρομητές σε ένα χρόνο, βεβαία το συγκεκριμένο κανάλι που φέρνουμε ως παράδειγμα έχει προώθηση από όλους τους αριστερούς και κομμουνισται (και στην συνεχεία από Γκιαούρηδες).

Το ίδιο γίνεται και με ιστοσελίδες, τους βάζουν να προωθούν δικούς τους, και ακολουθούν από πίσω και οι ραγιάδες,οι χρήσιμοι ηλίθιοι χρησιμεύουν και για προωθήσεις εκτός το να φωνάζουν μόνιμος για φασίστες, γιαυτό όλες οι ιστοσελίδες που ανήκουν στα αφεντικά τους έχουν πάνω από 500.000 like και σε κάθε post γίνεται χαμός από like σχόλια και share, από το πρώτο λεπτό, με αλλα λογία ένα μικρο μέρος του πληθυσμού το 5% κατευθύνει το υπόλοιπο 95% .

Eνα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και εμείς εδώ με τους Γκιαούρηδες, εκτός απο σχόλιά ηλίθιων να λένε ότι εμείς είμαστε του συστήματος ! γιατί δεν τους χαϊδεύουμε τα αυτια καθώς οι περισσότεροι έχουν μάθει στην υποκρισία και το "σύστημα" μας έχει στην μαύρη λίστα από το 2015! έχουμε αυτούς από την μια στην μέση το καθεστώς που σαμποτάρει ανεξάρτητες πήγες και στην άλλη άκρη το κάθε αδίσταχτο πίσω από ιστοσελίδες που έχουν κατακλέψει άρθρα από παντού copy paste(και απο εμας)μερικοί ειναι τοσο άθλιοι και τα παρουσιάζουν ως δικά τους, και όλοι αυτοί καπελώνουν τις ιστοσελίδες από οπού παίρνουν άρθρα, και έχουν μαζέψει χιλιάδες άσχετος αν δεν έχουν ούτε ένα δικό τους άρθρο..

Μέτα ειναι και οι καθεστωτικές σελίδες με τρελή προώθηση και στην πρώτη θέση, δείτε τηλεόραση καλύτερα τα ίδια λενε τίποτα άλλο, όλους αυτούς υποστηρίζει η μάζα τα λαμόγια παντού και περιμένει προκοπή!

Με ενα τέτοιο λαό στην πλειοψηφία του δεν κανει εντύπωση πως κάνουν ότι θέλουν παντού όλοι οι πάσης φύσεως αδίσταχτοι, ίδια κατάσταση επικρατεί και στην κοινωνία γενικά και σε όλους τους τομείς, οι ύπουλοι και οι αδίστακτοι πάνε μπροστά παντού, μια κοινωνία ένα μπάχαλο ακόμα και στις προσωπικές σχέσεις έχουν εκφυλίσει τα πάντα....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications