Έγκλημα στου Φιλοπάππου: «Οι δολοφόνοι του παιδιού μου σε λίγο θα είναι έξω», ξεσπά η μητέρα του φοιτητή
Έγκλημα στου Φιλοπάππου: «Οι δολοφόνοι του παιδιού μου σε λίγο θα είναι έξω», ξεσπά η μητέρα του φοιτητή

Πέντε μήνες μετά τη δολοφονία του Νικόλα Μουστάκα στου Φιλοπάππου η μητέρα του άτυχου φοιτητή ξεσπά καθώς ο δράστης δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας στο δικαστήριο.

«Σκληρό ήταν μόνο και μόνο που τον αντίκρισα. Στα μάτια του είδα ένα πολύ μεγάλο μίσος. Είδα ένα πολύ σκοτεινό μίσος μέσα σε αυτά τα μάτια, ενός ανήλικου παιδιού υποτίθεται.

Αυτός εμφανίστηκε αμετανόητος, επιθετικός», είπε η μητέρα του Νικόλα μιλώντας στο STAR για τον 17χρονο δράστη που το δικαστήριο του επέβαλλε κάθειρξη 10 ετών χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και χωρίς αναστολή στην έφεση.

Η μητέρα του φοιτητή πηγαίνει καθημερινά στο σημείο που δολοφονήθηκε το παιδί της και καταγγέλλει πως δεν έχουν παρθεί ακόμη τα απαραίτητα μέτρα.

«Η κατάσταση είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήταν και όταν έγινε το έγκλημα κατά του Νικόλα. Δεν έχω δει αστυνομικούς, φωτισμό βεβαίως δεν το συζητάμε ότι δεν υπάρχει, κάμερες ασφαλείας δεν υπάρχουν και δεν έχω δει τίποτα. Έχω δει μόνο κάποιους, πολύ λίγους αρχαιοφύλακες σε πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, οι οποίοι άνθρωποι για μένα εκεί είναι ως πρόβατα επί σφαγή», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Θα κάνουν χρήση όλων των ευεργετικών διατάξεων του νόμου, του γνωστού κυρίου Παρασκευόπουλου και εντός πολύ ολίγου χρονικού διαστήματος και αφού έχουν κάνει ένα πολύ καλό διδακτορικό μέσα στη φυλακή θα είναι ελεύθεροι και πάλι ανάμεσά μας να επιτελούν το θεάρεστο έργο τους».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications