OI ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Η ιστορία αφθονεί από Λευκούς “Θεούς” που ήρθαν από τους Ουρανούς.
Δεν είναι απλώς μια σύμπτωση ότι σε όλη την ιστορία πολλοί πολιτισμοί είχαν συναντήσεις με λευκούς θεούς από τον ουρανό. Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα ιστορικά και / ή μυθολογικά γεγονότα της αλληλεπίδρασης με τον άνθρωπο και τους λευκούς θεούς από τους ουρανούς.

Νότια Αμερική - ο Βιραχώκας ερμηνεύονται ως οι Λευκοί Δάσκαλοι από τον ουρανό. Έδωσαν αστρονομία, οικοδόμηση, το ημερολόγιο και τον πολιτισμό στους Ίνκας.

Μεσοποταμία - Ahura Mazda, που σημαίνει πνεύματα γνώσης περιγράφηκαν ως "λευκά πνεύματα" που πέταξαν σε ένα γυαλιστερό δίσκο.

Αμερική - Οι Ινδοί του Χόπι συνάντησαν τον Μπαχάνα. Ο Μπαχάνα σημαίνει "λευκός αδελφός" από τον ουρανό. Η Μπαχάνα τους έδωσε πνευματικές αντιλήψεις θεοσοφικού χαρακτήρα.

Ινδία - Asura, έχει το νόημα ως οι λευκοί θεοί του ανέμου. Έδωσαν κατανόηση της αρχαίας γνώσης. Ο Βισύνος, η τρίτη θεότητα του ανώτερου θεού, επιστρέφει σε ένα άσπρο άλογο. Οι αρχαίοι Βέδες περιγράφουν έναν κόσμο πριν από την πλημμύρα, γεμάτο με αεροσκάφη που ονομάζονται Vinamas σε εναέρια μάχη, εκτοξεύσεις πυραύλων και περιγραφές πυρηνικού πολέμου με ραδιενέργεια.

Είναι ένας πολύ ανεπτυγμένος πολιτισμός που ήρθε στη Γη εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν και ίδρυσε τη δική του αποικία ανθρώπων, ειναι οι γνωστοί θεοί θεά Αθηνά κτλ. Στους μύθους τους περιγράφουν ως ψηλούς ανθρώπους με λευκό δέρμα, μπλε μάτια και λευκά η ξανθά μαλλιά σαν την θεά Αθήνα δηλαδή.

Στις μέρες μας μερικοί άνθρωποι ήταν αρκετά τυχεροί να συναντηθούν με τους "εξωγήινους δημιουργούς" .

Miriam D.: Με τους φίλους έκανα ένα ταξίδι στην πατρίδα μου. Και ξαφνικά στον ουρανό εμφανίστηκαν μεγάλες μπάλες φωτός. Και τότε το αυτοκίνητο γεμίζει με φως από κάθε κατεύθυνση. Και αυτές οι μπάλες φωτός καθόταν στο αυτοκίνητο. Φοβόμουν. Έτσι βγήκα από το αυτοκίνητο. Στα αριστερά είδα ένα σκάφος που είχε δύο όντα που στέκονταν σε μια πόρτα. Και είχαν ξανθά μαλλιά και το πιο λαμπρά μπλε μάτια σαν το μεσογειακό νερό, που είχα δει ποτέ και ήταν σαν τους ανθρώπους. Περπάτησα στο σκάφος και είχα μια συνάντηση...

Μου έδωσαν προειδοποιήσεις για πιθανά μελλοντικά γεγονότα στα οποία ο πλανήτης θα μπορούσε ενδεχομένως να καταστραφεί εάν δεν προχωρήσουμε σε μια θετική πορεία ανάπτυξης. Θυμάμαι ότι μου έδωσαν τότε αρκετές πληροφορίες. Και εμφανίστηκε μια οθόνη. Και η οθόνη ήταν πραγματικά αρκετά μεγάλη. Και καθώς κοίταξα την οθόνη, υπήρχαν πληροφορίες και εικόνες.

Αυτές οι εικόνες συνοδευόταν από πληροφορίες που μου έδωσαν αυτά τα όντα, μέσω τηλεπάθειας είτε μιλούσαν απευθείας σε μένα υπήρχε απλώς μια συνεχής ροή πληροφοριών μέσα στο μυαλό μου. Τώρα, ένα από τα σημαντικά πράγματα που μοιράστηκαν μαζί μου ήταν η δημιουργία του ανθρώπου , εξήγησαν ότι είχαν συμβάλει στη δημιουργία της ανθρωπότητας.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications