O «Σούμι» γίνεται σήμερα 50 ετών και συνεχίζει να παλεύει – Τι λέει η γυναίκα του
O «Σούμι» γίνεται σήμερα 50 ετών και συνεχίζει να παλεύει – Τι λέει η γυναίκα του

Το 1969, ήρθε στη ζωή ο άνθρωπος με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία της Formula 1 και ένας από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο, ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ύστερα από 7 Παγκόσμια Πρωταθλήματα (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004), 91 νίκες, 68 pole positions, 77 ταχύτερους γύρους, 155 παρουσίες στο βάθρο, 308 συμμετοχές, 1.566 βαθμούς στην καριέρα του και 17 νίκες σε αγώνες με βροχή, ο Μίκαελ Σουμάχερ δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους οδηγούς που έχουμε δει ποτέ!

Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1969 και αυτό σημαίνει ότι σήμερα κλείνει τα 50 του χρόνια. Ο Γερμανός οδηγός έτρεξε με την ομάδα της Jordan, της Benetton, στη συνέχεια έγραψε το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του πλάι πλάι με τη Ferrari και ύστερα από μια απουσία λίγων μηνών, επέστρεψε με τη Mercedes.

Στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 όμως, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στις Γαλλικές Άλπεις. Το τραύμα στο κεφάλι του, παρά το γεγονός ότι φορούσε τον προβλεπόμενο εξοπλισμό ασφαλείας, δεν του άφησε πολλά περιθώρια και μέχρι και σήμερα, δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που γίνονται κατά καιρούς, από τον δικηγόρο του και τη μάνατζέρ του, η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και σημειώνει μικρή πρόοδο με τον καιρό, αναλογιζόμενοι την σοβαρότητα του ατυχήματός του. Με αφορμή τα γενέθλια του, δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε ο,τι καλύτερο για την εξέλιξη της υγείας του και μετά να δούμε μερικά βίντεο με σημαντικά στιγμιότυπα από τότε που κυριαρχούσε στις πίστες της F1.

Τι λέει για την «μάχη» που δίνει ο Σουμάχερ η γυναίκα του

Μια ημέρα πριν τα 50α γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ αλλά και πέντε χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, η σύζυγός του μίλησε, μέσω ανακοίνωσης που δημοσιεύτηκε στην προσωπική σελίδα στα social media.

Η σύζυγος του Γερμανού θρύλου της F1, για ακόμη μια φορά δεν έδωσε την παραμικρή πληροφορία για την κατάσταση του «Σούμι», αλλά τόνισε πως κάνει το παν για να βοηθήσει τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή:

«Είμαστε ευτυχείς και σας ευχαριστούμε ολόψυχα που γιορτάζετε τα 50ά γενέθλια του Μίκαελ μαζί του και μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε.

Σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίκαελ και αφήνουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγεία, στην ιδιωτική σφαίρα.

Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2019», ανέφερε η Κορίνα Σουμάχερ στο facebook.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications