ΣΟΚ !! «Ναζιστική» επίθεση στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων: Σχημάτισαν αγκυλωτό σταυρό!!!
ΣΟΚ !! «Ναζιστική» επίθεση στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων: Σχημάτισαν αγκυλωτό σταυρό!!!

Στη πόρτα εισόδου των γραφείων του διοικητή Βασίλη Τσίκαρη και του αναπληρωτή διοικητή, Κώστα Χολέβα, σχημάτισαν άγνωστοι αγκυλωτό σταυρό, με μαύρο σπρέι. Άμεση αντίδραση είχε ολόκληρη η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Με σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου καταδικάζει αυτήν ενέργεια. Ειδικότερα αναφέρει: «Μέσα στο κλίμα εθνικιστικού παροξυσμού που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν το μισητό ναζιστικό αποτύπωμά τους στην πόρτα του γραφείου της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ό,τι και αν κάνουν τα απόβλητα των κοινωνιών και της ιστορίας, δεν μπορούν να φοβίσουν κανέναν. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους όσοι με τη στάση τους, τους δίνουν τροφή και χώρο να αναθαρρήσουν».https://www.alphatv.gr/news/koinonia/article/11187/zografisan-aguloto-stauro-stin-porta-eisodou-ton-grafeion-tis-dioikisis-sto-panepistimiako-nosokomeio-ioanninon/

Τι εκφράσεις ειναι αυτές? η Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου μιλάει λες και ειναι σε πορεία του ΚΚΕ: "τα απόβλητα των κοινωνιών και της ιστορίας"!!! η Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων φαίνεται πως ειναι συμμορίτες ! πρωτότυπο έχουν μολύνει τα πάντα το παράξενο θα ηταν να ειναι σε τέτοιες θέσεις και οχι μονο ουδέτεροι...

Και ποιοι το έκαναν? αυτοί οι "πατριώτες" ας πούμε που δεν ξέρουν την τυφλα τους!! έχουμε ηλίθιους και ηλίθιους στο internet αλλα σαν αυτόν δεν έχουμε ξανά δει, ο τυπος πρέπει να πάσχει από νοητική υστέρηση για να βάζει τέτοια εικόνα για το ΣΥΡΙΖΑ :

Η κάποιοι δικοί τους για να αρχίσουν αυτά περί ναζι και τα σχετικά όπως με τους δήθεν ακροδεξιούς στο σύνταγμα? πότε θα μάθουν αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους να την κάνουν σωστά τουλάχιστον?

Post A Comment:

2 comments

georgiosείπε...

ενω αν ηταν σφυροδρεπανο η μια βαριοπουλα που να συνθλιβει εναν χαρακτηρα με την γαλανολευκη θα ηταν ολα φυσιολογικα...θα χτυπουσαν και παλαμακια!!!!

atomείπε...

Άκου φιλαράκο έχω σιχαθεί την αμορφωσιά γενικά στην Ελλάδα και τα αγρίμια που νομιζουν ότι ειναι απόγονοι των αρχαίων! ακόμα και κατι ψευδό-πατριώτες πίσω από ιστοσελίδες, αλλα και το πόσο ηλίθια συμπεριφέρονται όλοι στο ίντερνετ αντί να μάθουν έχουν γίνει χειρότεροι, ναζιστικό σύμβολο δεν υπάρχει ούτε ναζιστικός χαιρετισμός γιατι ετσι το λενε οι μισάνθρωποι η λέξη ναζι δεν ύπαρχε πουθενά στην Γερμανία αλλα σβάστικα που έμεινε μονο στον Ινδία και ειναι σύμβολου του κάλου αυτο ειχαν σε όλη την Ευρώπη μεχρι την Ρωσία ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ, το να βάζεις αυτό για αυτούς που ειναι σαν δαίμονες επι της Γης και οχι ιδεολογία οπως νομίζεται δείχνεις πόσο αμόρφωτος είσαι σε μια εποχή που έχουν ίντερνετ!! ειναι απίστευτο πόσο εύκολα χειραγωγούν την μάζα σε όλα τα θέματα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications