Η αστραπή αποκάλυψε ένα μαύρο τριγωνικό UFO να αιωρείται στον ουρανό (vid)
Η αστραπή αποκάλυψε ένα μαύρο τριγωνικό UFO να αιωρείται στον ουρανό (vid)

Στις 22 Νοεμβρίου του 2018, ο Allan Diablo ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube με ένα μαύρο τριγωνικό UFO . Μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 το βίντεο ανέβηκε και από άλλα κανάλια, το βίντεο εμφανίστηκε σε ειδησεογραφικά sites στο εξωτερικό.

Η τοποθεσία παρέμεινε άγνωστη,άλλα πιθανώς είναι κάπου στις ΗΠΑ. Ο Allan κατέγραφε μια ισχυρή καταιγίδα και ξαφνικά κατά τη διάρκεια μιας αστραπής, είδε ένα μαύρο τριγωνικό αντικείμενο να αιωρείται χαμηλά .

Το αντικείμενο φαίνεται στιγμιαία, αλλά μπορεί να φανεί καθαρά στο στιγμιότυπο του βίντεο στην εικόνα,το αντικείμενο δεν μοιάζει με σύννεφο και φαίνεται ότι αυτό είναι ένα είδος αεροσκάφους.

Ταυτόχρονα, τα UFO δεν μοιάζουν με τα συνηθισμένα drones και μοιάζει να είναι αρκετά μεγάλο, σε σύγκριση με τις στέγες των κατοικιών στο βίντεο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν παρατηρηθεί και βιντεοσκοπηθεί UFO κατα την διάρκεια καταιγίδων, η τελευταία φορά ειναι το βίντεο που τραβήχτηκε το 2017 στις ΗΠΑ.

Στις 24 Μαΐου του 2017, στην πολιτεία του Τέξας, από μια κάμερα παρακολούθησης, κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας με κεραυνούς κατέγραψε τρία αντικείμενα στον ουρανό σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με ερευνητές, αυτά τα σκάφη πετούν ειδικά κοντά σε κεραυνούς για να φορτιστούν. Ταυτόχρονα, τα μαύρα τριγωνικά UFO δεν είναι συνηθισμένα παγκόσμια, αλλά αυτό το είδος των UFO είναι πολύ συνηθισμένο στις ΗΠΑ .

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι στην πραγματικότητα δεν είναι εξωγήινα, αλλά αεροσκάφος TR-3B που έχει δημιουργηθεί από τους Αμερικανούς με βάση το πραγματικό εξωγήινο διαστημόπλοιο που έπεσε στο Roswell το 1947, το οποίο, παρεμπιπτόντως, είχε τη μορφή του συνηθισμένου UFO σε σχήμα πιάτου.

Για πρώτη φορά, τα αεροσκάφη της σειράς TR-3B εμφανίστηκαν στον Περσικό Κόλπο στις αρχές του 1990 και αρχικά θεωρούνταν μόνο ένα είδος αεροσκάφους αναγνώρισης. Αργότερα, υπήρξαν φήμες ότι αυτά τα αεροπλάνα βασίζονται στην τεχνολογία εξωγήινων στο Roswell.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications