Η Marilyn Monroe δολοφονήθηκε επειδή ήξερε ότι υπήρχαν εξωγήινοι?
Η Marilyn Monroe δολοφονήθηκε επειδή ήξερε ότι υπήρχαν εξωγήινοι?

Η Marilyn Monroe ήταν η ξανθιά θεά της οθόνης. Έχει πρωταγωνιστεί σε αρκετές αξιοσημείωτες ταινίες της δεκαετίας του σαράντα και του πενήντα.

Αλλά δεν ήταν μόνο ηθοποιός είχε πραγματικό ταλέντο σε πολλά, μπορούσε να τραγουδάει και να χορεύει, ηταν η πιο περιζήτητη εκείνη την εποχή.

Δυστυχώς, όλα έφτασαν σε ένα τραγικό τέλος στις 6 Αυγούστου 1962, όταν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της θύμα μιας φαινομενικής αυτοκτονίας.

Ωστόσο, υπήρξαν πάντα εκείνοι που πίστευαν ότι ο θάνατος της Marilyn Monroe δεν ήταν τόσο αθώος όσο οι αρχές έλεγαν και υποψιάστηκε ότι το ξανθό αστέρι δολοφονήθηκε, (δεν ηταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που "αυτοκτονούν" τους ανεπιθύμητους για αυτούς ).

Πριν από το θάνατό της, η Marilyn είχε συνδεθεί με δύο αξιοσημείωτες πολιτικές προσωπικότητες εκείνης της εποχής από την οικογένειας Κένεντι.

Ο 35ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών John F. Kennedy και με τον αδελφός του Robert Kennedy Γενικός Εισαγγελέας.

Κάποιοι πιστεύουν ότι η Monroe, μέσα από αυτές τις γνωριμίες ανακάλυψε ότι οι κυβερνήσεις καλύπτουν τις πραγματικές επισκέψεις UFO στο αμερικανικό έδαφος.

Αυτή η υποψία είναι από τον Δρ Steven Greer, που έχει τεκμηριώσει διάφορα στοιχεία σε αυτή την ιστορία δολοφονίας της Marilyn , συνθέτοντας κομμάτια ενός σύνθετου παζλ πιστεύει ότι σκότωσαν την Monroe για να κρατήσουν μυστικές τις επισκέψεις UFO .

Υπάρχουν επίσης αποδείξεις ότι η Marylin απείλησε τον Bobby Kennedy ότι δώσει μια συνέντευξη τύπου, και θα μπορούσε να πει όλα όσα γνώρισε σχετικά με τα UFO, δεν κατανοούσε το μέγεθος της "εθνικής ασφαλείας" ενοχλώντας αυτούς που ήθελαν να κρατήσουν τέτοια θέματα μυστικά (τοτε στην CIA δεν είχαν βγάλει ακόμα όρο "θεωρίες συνωμοσίας" ).

Όσο για τον JRK και τον Robert Kennedy, η ιστορία λέει ότι και οι δύο επίσης δολοφονήθηκαν. Έτσι τρεις ζωές χάθηκαν πριν την ώρα τους, και έχουν μείνει είναι μονο απορίες, βεβαία υπάρχουν στοιχειά ότι τον John F. Kennedy τον δολοφόνησαν μεταξύ άλλων γιατί πήγε να καταργήσει το μασονικό τραπεζικό σύστημα τότε στην Αμερική, όπως είχε κάνει ο Χίτλερ στην Γερμανία.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications