Έκλεισαν δρόμους για το κελεπούρι την Mέρκελ  - Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας
Έκλεισαν δρόμους για το κελεπούρι την Mέρκελ  - Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Λες και ειναι καμιά βασίλισσα η αν την σκοτώσουν δεν μπορουν να βρουν άλλο πιόνι στην θέση της, οι μάζες προσκυνούν κατώτερους τους ! μήπως της φόρεσαν καμιά στολή SS για να λενε οι "ναζι" σας επιβάλουν μετρά όπως λένε επι χρονιά στο πόπολο?

Εξαιτίας του δείπνου Τσίπρα - Μέρκελ στην Καστέλλα και της μετάβασης της Γερμανίας καγκελάριου, στη συνέχεια, στο ξενοδοχείο της στο Καβούρι

Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης συνεχιζόταν η ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς στους δρόμους της Αθήνας, εξαιτίας της επίσκεψης Μέρκελ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη συνοδεία τους, μετέβησαν για δείπνο στο εστιατόριο «Πανόραμα», στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά. Στη συνέχεια, η κυρία Μέρκελ θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η γερμανική αποστολή, στο Καβούρι.

Για τον λόγο αυτό, η Αστυνομία είχε κλείσει την παραλιακή, και στα δύο ρεύματα, αλλά και τη Αυγγρού από το ύψος της Αμφιθέας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους γύρω δρόμους.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της μετάβασής της κυρίας Μέρκελ από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στο Μέγαρο Μαξίμου, οι δρόμοι ήταν κλειστοί και η αστυνομική παρουσία στους δρόμους ήταν κάτι παραπάνω από έντονη.

Την αυτοκινητοπομπή αποτελούσαν τρεις μοτοσικλετιστές, έξι περιπολικά, δύο λιμουζίνες, οκτώ συνοδευτικά αυτοκίνητα, δυο μικρά λεωφορεία, δύο αυτοκίνητα της ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (!), γεγονός το οποίο δεν έμεινε ασχολίαστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications