Ο ξυλοδαρμός νεαρού μοντέλου, οι απειλές, τα μηνύματα και η κατσαρόλα στο κεφάλι από αγρίμι
Ρε τι βρίσκει κάνεις στο internet:Ο ξυλοδαρμός νεαρού μοντέλου, οι απειλές, τα μηνύματα και η κατσαρόλα στο κεφάλι από αγρίμι

Διαβάζουμε στο gossip-tv.gr/nassos το 2017:

Σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε το 23χρονο μοντέλο που κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφο της. Η Άννα Πόλεβικ σήμερα ξανά κάθησε στην καρέκλα του συνεντευξιαζόμενου στην εκπομπή «Κάθε Μέρα, Άλλη Μέρα» στον Alpha Κύπρου και μίλησε για τις επιθέσεις που δέχτηκε μετά την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή, για τη στάση της αστυνομίας, το μέσο του συντρόφου της αλλά και για τα ακραία περιστατικά βίας.

«Μου λένε να σταματήσω να μιλάω, και να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση. Μετά την τελευταία συνέντευξη μου, ανακάλυψα ότι τα καθρεφτάκια του αυτοκινήτου μου ότι ήταν σπασμένα. Από ότι κατάλαβα ήταν ένα μήνυμα για να σταματήσω να μιλάω. Μετά από αυτό κατάλαβα ότι δεν πρέπει να σταματήσω. Πρέπει να τα πω γιατί είναι το μόνο που μπορεί να με σώσει, εμένα προσωπικά αλλά και άλλες κοπέλες οι οποίες περνάνε τα ίδια πράγματα με εμένα.

Από την πλευρά της αστυνομίας δεν βρήκα την υποστήριξη που ζητάω. Η αστυνομία μου είπε ξεκάθαρα ότι «από την στιγμή που δεν πέθανες, δεν σε σκότωσε και δεν σε έστειλε στην εντατική εμείς δεν μπορούσε να σου κάνουμε τίποτα. Μπορείς να πας ελεύθερα σπίτι σου και κάνε ότι νομίζεις. Αν θες χώρισε τον».

Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα στον αστυνομικό σταθμό στην Πάφο. Πολλές φορές είναι και ρατσιστική απέναντι μου. Ίσως επειδή είμαι ξένη. Ο πρώην σύντροφος μου είχε και κάποιο μέσο μέσα στον αστυνομικό σταθμό οπότε καταλαβαίνετε το να χτυπούσα την πόρτα ήτανε χωρίς αποτέλεσμα».

Ενώ μεταξύ άλλων το μοντέλο μίλησε για ακόμα ένα ακραίο περιστατικό βίας προς το πρόσωπο της «Έχει πάρει την κατσαρόλα και μου την φόρεσε κυριολεκτικά στο κεφάλι. Όπως ήταν στο μάτι της κουζίνας τη πήρε και μου τον φόρεσε κυριολεκτικά. Ήταν τρομερή η κατάσταση δεν ξέρω πως τα άντεχα».

Ρατσιστές ειναι για άλλο λόγο αγαπητή μου Άννα και μιλάμε για αληθινούς και οχι αυτούς που έχουν μάθει στην μάζα ως φασίστες ρατσιστές ναζι και τα σχετικά, όπως ειναι γνωστο κάθε αδίσταχτος κατηγορεί τον εχθρό του γιαυτό που ειναι ο ίδιος γιαυτό και δεν έγινε γνωστή αν και μοντέλο .

Όσο και το μούλικο του αγριμιού από τους βιασμούς στην εισβολή για έχει τέτοιο χαρακτήρα, έχει και στην Ελλάδα χιλιάδες τέτοιους αφού και επι τουρκοκρατια τα ίδια έκαναν, στο Καιάδα έπρεπε να το πετάξει άλλα ποιος να της εξηγήσει γιατί? οι νεοελληνες που δεν ξέρουν την τύφλα τους?

Η ίδια είχε πάει και στην Αννίτα Πάνια και οποιος δει τι γράφουν στα σχόλια youtube θα καταλάβει γιατι έπρεπε να το πετάξει στο Καιάδα, και όπως γράφει ένας νορμάλ :ειστε κάποιοι εδω μέσα που οχι για σχόλιο δεν κάνετε αλλα ούτε για να κουβαλάτε μπάζα.. Μια κουβέντα πάτε να γράψετε και βρωμάει ο βόθρος που έχετε μέσα σας απο 40 χιλιόμετρα...

Αν αυτα τα αγρίμια που βλέπουμε παντού να σχολιάζουν ειναι απόγονοι των αρχαίων που ηταν ευγενές φυλή και το παίζουν και πολιτισμένοι ενώ το μονο που ξερουν ειναι να γράφουν και σου την λένε αν δεν βάζεις τόνους κτλ, η πως να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα η πως να βρουν ένα θύμα να περάσουν καλά , η πως θα εκμεταλλευτούν τους πάντες για προσωπικό τους όφελος, τότε εμείς είμαστε ο Δίας αυτοπρόσωπος!!! κατά τα άλλα το παίζουν όλοι απόγονοι των αρχαίων και στο χαρακτήρα ειναι μην πούμε σαν ποιους! το να λένε την Ελλαδα τριτοκοσμική ειναι έπαινος γιατί στην πραγματικότητα ειναι πεμπτοκοσμικη...

Η δε νοοτροπία ειναι η πιο καθυστερημένη και βλαμμένη στον κόσμο και με επίσημα στοιχειά αφού ο συνηθισμένος δείκτης νοημοσύνης δεν ξεπερνά τα 90 κάτι που φαίνεται έντονα αν δει κανεις τι σελίδες έχουν στην πρώτη θέση, χάρη στο internet λύθηκε η απορία που είχα γιατί ειμαι διαφορετικός από μικρός πάντως και γιατί δεν ήμουν σαν τους άλλους που ειναι βάρβαροι και αναίσθητοι και ειναι μια χαρά , και γιατί κάποια άτομα δεν καταλάβαιναν τα αυτονόητα ακόμα και σε μια δουλειά ενώ τα είχαν σπουδάσει υποτίθεται(!) και πρέπει να τους τα μάθεις λες και ειναι 5 χρόνων στο μυαλό, και πολλά άλλα παραδείγματα ....

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications