Ο Κουφοντίνας κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και «τυχαια» ηταν εκεί ιστοσελίδες του ΣΥΡΙΖΑ !
Ο Κουφοντίνας κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και «τυχαια» ηταν εκεί ιστοσελίδες του ΣΥΡΙΖΑ !

Αριστερές ιστοσελίδες έκαναν θέμα την βόλτα Κουφοντίνα, οπού εγκληματικά στοιχειά πρώτοι πρώτοι τρέχουν να τους υποστηρίξουν και τσιρίζουν για ίσα δικαιώματα, που δείχνει οτι δεν ειναι ίσοι αλλιώς δεν έλεγαν για ίσα δικαιώματα! όσο πολαπλασιάζονται τοσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα και τώρα ειναι ήδη αργά! που να τα πιάσουν αυτά οι περισσότεροι που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά? νομιζουν οτι ειναι ιδεολογία όλα και ιδεολογία δεν υπάρχει στην φύση υπάρχει μονο το κάλο και το κακό...

Δεν βάζουμε καν την φώτο με το λογότυπο μιας κρυφό-αριστερής σελίδας που ο όχλος νομίζει ότι ειναι ανεξάρτητη και μαγαρίσουμε την δικιά μας άπλα δείτε τι γράφουν :

Τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας «απόλαυσε» ο αδειούχος Δημήτρης Κουφοντίνας, αξιοποιώντας την άδεια (6η κατά σειρά) που εξασφάλισε από τις φυλακές, λίγο πριν τις γιορτές.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας φαίνεται να περπατά στην οδό Βουκουρεστίου με κατεύθυνση προς την πλατεία Συντάγματος, μαζί με τον γιο του Έκτορα και 4-5 ακόμη άτομα, ενώ πέρασε και από την οδό Σόλωνος.

Υπενθυμίζεται πως ο Κουφοντίνας πήρε την έκτη κατά σειρά άδειά του από τις αγροτικές φυλακές Βόλου, προκειμένου να περάσει την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του. To πρωί της Παρασκευής 28/12 βγήκε από τις φυλακές Βόλου, όπου κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο και η άδειά του θα διαρκέσει -μαζί με τις δύο επιπλέον ημέρες που χορηγούνται, εκ του νόμου, ως «οδοιπορικά»- συνολικά έξι ημέρες.

Συνολικά από τον Νοέμβριο του 2017, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει τέσσερις 48ωρες άδειες και δυο των έξι ημερών. Το 2018 έχει βρεθεί εκτός φυλακής συνολικά 18 ημέρες.

Στην αρχή οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί ήταν αυστηρότεροι, αφού στις πρώτες άδειες είχε την υποχρέωση να παραμένει στο σπίτι του στον Βαρνάβα και να παρουσιάζεται κάθε ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Πλέον είναι υποχρεωμένος να παραστεί μονάχα μία φορά στο αστυνομικό τμήμα σε ολόκληρη τη διάρκεια της άδειάς του.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications