O  Λιαντίνης αν ήξερε ότι θα καπηλευτούν τον θάνατο του αυτοί που κατηγορούσε δεν θα αυτοκτονούσε(!)
O  Λιαντίνης αν ήξερε ότι θα καπηλευτούν τον θάνατο του αυτοί που κατηγορούσε δεν θα αυτοκτονούσε(!)

Ένας γλοιώδες και αηδιαστικός συμμορίτης υμνητής Φιντέλ Κάστρο και λοιπών μαρξιστών που παριστάνει τον ειδικό και τον δημοσιογράφο εκμεταλλεύεται το έργο του Δημήτρη Λιαντίνη γιατί προφανώς ο ίδιος δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα όπως όλοι οι κομμουνισταί, μονο να αντιγράφουν ξέρουν άλλους και να εκφυλίζουν / διαστρεβλώνουν τα πάντα..

Ξανά λέμε ότι ιστορικά δεν υπάρχει ούτε ένας από δαύτους που να έχει προσφέρει κάτι στην κοινωνία ούτε εφευρέτης υπάρχει ιστορικά ειδικά σε τεχνητά θέματα ειναι άσχετοι, στο μονο που ειναι κάλοι ειναι να λειτουργούν ως μαριονέτες των "γνωστών" χωρίς να νιώθουν τύψεις οι ένοχες, και το έκαναν "ιδεολογία" όταν λειτουργούν ως δούρειοι ίπποι.

Ο ίδιος αυτός αδίσταχτος τυπος συμφωνα με το βιογραφικό του στο facebook ηταν στην ΕΡΤ και μετά σε μια αριστερή "έγκυρη πηγή" παρακμής, μέχρι που πήρε μεταγραφή σε μια άλλη με "ειδική αποστολή", που διάβαζαν μονο κάτι όμοιοι τους, και τελικά με την βοήθεια google facebook και troll έφτασε να την διαβάζουν χιλιαδες ως έγκυρη πηγή αν ειναι δυνατόν .

Πάμε πίσω στο χρόνο το 2013-2013(πιο πριν δεν είχαμε καν ίντερνετ) μήπως καταλάβουμε πως σκέφτεται και λειτουργεί η μάζα στο internet, μάταια! εμείς πριν καν αυτή την σελίδα δεν μπαίναμε σε αυτές τις "έγκυρες πήγες" για πολλούς, και οι οποίες ειναι στην πρώτη θέση, για τον απλο λόγο ότι δεν προσφέρουν τίποτα, λένε τα ίδια και με το καθεστώς , ειδήσεις και προπαγάνδα τίποτα άλλο.

Αυτές οι σελίδες που διαβάζαμε εμείς δεν ειχαν πολύ κόσμο, το ίδιο γίνεται και με τα βίντεο στο youtube που προωθούν δικούς τους, μερικά που βλέπουν χιλιαδες ειναι γεμάτα με ύβρεις και βωμολοχίες,αυτα τα βλέπουν και πιστιρίκια, αλλα δεν τρέχει τίποτα ειναι δικοί τους,και σε 2-3 κανάλια εμφανίζονται και δυο ελληνόφωνοι μαντέψτε τι ράτσας ως Έλληνες (!), και ήρθε ειδοποίηση για ένα νέο βίντεο από ένα κανάλι με ενδιαφέρον θέματα και έχει μονο 100 προβολές σε μια ώρα ενώ οι ηλιθιότητες εχουν 10.000 προβολές σε μια ώρα, ο εκφυλισμός επικρατεί παντού ..

Άλλα όπως λέει ο δάσκαλος πιο, και κάτω: ποιος μας ακούει εμας? που να έβλεπε την κατάντια του ραγιά στο internet οχι μονο στην τηλεόραση θα του είχαν πέσει τα μαλλιά,ο όχλος ειναι μαζεμένος σε κρυφό-αριστερές σελίδες και πάσης φύσεως αδίσταχτων με μονο 'πιασάρικα' θέματα για να μαζεύουν κόσμο, ακόμα και μερικοι φερόμενοι πατριώτες του internet τελικά ειναι λάμογια(πως αλλιώς θα ανέβαιναν εξάλλου ) και παριστάνουν τους πατριώτες να κρατούν στο μαντρί αυτούς που δεν ειναι σε καθεστωτικές σελίδες βάζοντας τα ίδια και με copy paste ότι βρουν γιαυτό δεν ξυπνάει η μάζα τόσα χρονιά,(σε μερικά λαμόγια από αυτά έχουμε απαγορεύσει να παίρνουν άρθρα μας και να τα βαζουν ως δικά τους όταν δεν έχουν ούτε ένα δικό τους, έχουμε πάνω απο 1600 δικά μας άρθρα που έχουν κατακλέψει, οτι post έχουμε βάλει που εχει απήχηση το έχουν πάρει ) αυτό λέγεται κατάντια των ελληνόφωνων ραγιάδων που θέλουν να λέγονται και απόγονοι των αρχαίων .

Ο Δημήτρης Λιαντίνης (γεννημένος ως Δημήτρης Νικολακάκος, 23 Ιουλίου 1942 - εξαφανίστηκε την 1η Ιουνίου 1998) ήταν Έλληνας πανεπιστημιακός, φιλόσοφος, ποιητής, συγγραφέας και μεταφραστής. Υπήρξε αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγγραφέας εννέα βιβλίων με φιλοσοφικό και παιδαγωγικό περιεχόμενο.

Ήταν λάτρης της Αρχαίας Ελλάδας και της πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της, για τη μελέτη της οποίας αφιέρωσε όλη του την ζωή. Έγραψε για διάφορα θέματα όπως την ηθική, την ζωή και τον θάνατο και την σχέση της Ορθοδοξίας και Ελληνισμού. Το τελευταίο του και πιο σημαδιακό σύγγραμμα, το Γκέμα, έχει μεταφραστεί σε πολλές ξένες γλώσσες. Εστίασε στην ανάγκη να ενταχθούν τα αρχαία ελληνικά ήθη και έθιμα στο σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα καθώς και στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων, ενώ άσκησε κριτική στην φθίνουσα ανθρωπιστική πορεία του Δυτικού πολιτισμού

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications