Η Αντζυ Σαμίου αποθεώνει Τσίπρα: «Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον άνδρα, τον Ηγέτη, τον άνθρωπο»
Η Αντζυ Σαμίου αποθεώνει Τσίπρα: «Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον άνδρα, τον Ηγέτη, τον άνθρωπο»

Με μια δημοσίευση στο Twitter η διάσημη τραγουδίστρια Αντζυ Σαμίου, αποθεώνει τον πρωθυπουργό, κ. Τσίπρα.

Η κ. Σαμίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και από την πρώτη στιγμή υποστήριξε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα πολλές δημοσιεύσεις της προκάλεσαν σάλο και πολλές αντιδράσεις. Αυτήν την φορά ωστόσο, το απογείωσε. Με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης την οποία ζήτησε ο πρωθυπουργός, η Αντζυ Σαμίου σχολίασε χαρακτηριστικά στο twitter:

«Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον Άνδρα, τον Ηγέτη, τον Άνθρωπο»

Η πάλαι ποτέ δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσιεύει σχεδόν όλες τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, παρακολουθεί και κάνει retweet όλες τις αναρτήσεις των πιό φανατικών οπαδών και σχολιαστών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλές φορές καταφέρεται κατά στελεχών της αντιπολίτευσης με μάλλον ανοίκιους όρους και βαριές εκφράσεις. Για τον Αλέξη Τσίπρα πάντως έχει μόνο επαίνους. Σε σημείο να υποκλίνεται μπροστά του.

Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε η κ. Σαμίου:

 

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Τι λες μωρη Καρ*#@λα;
Ποιον ανδρα;Που τον είδες τον άνδρα;Ζαρτιερες φοράνε στις στοές.Τους σοδομιζουν για να έχουν υλικό για να τους "κρατάνε" εκβιάζοντας τους.
Τον ηγέτη;Που τον είδες βρε αοματη τον ηγέτη;Που έχει ξεπουλήσει την μισή Ελλάδα;Που καθετε στα τέσσερα στις επιταγές των Ευρώ(πεων) και στα Αμερικανακια made in Israel;
Tον άνθρωπο;Ποιος είναι μωρη σκρ@φα άνθρωπος;Αυτός που αλλα λέει το πρωί και αλλιώς τα λέει το βράδυ;Ο κωλοτουμπας;Που έφερε ενώ θα έσκιζε τα μνημόνια και άλλα;Που οι συνταξιούχοι γυρίζουν στους κάδους;Που έμειναν οι μισοί Έλληνες άνεργοι και φορολογουνται μέχρι και οι τρίχες από τα κεφάλια μας για να πληρώνουμε επιδόματα,τροφή,στέγη,ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους λαθρομετανάστες;Που έκανε την δικαιοσύνη π@#νη και οι δίκαιοι τιμωρούνται και οι άδικοι,δολοφόνοι,παιδεραστές,ληστοσυμμοριτες,εκβιαστες, κλέφτες απατεωνες όλοι αθώοι;
Που τα Ελληνόπουλα υποσιτίζονται και λιποθυμούν στα σχολεια ενώ οι λαθρο πετάνε στα σκουπιδια τα γεύματα από την υπερφορολογηση των Ελλήνων;Τι να πρωτογραψει μ@ρη αν€#λη κανείς για τον "άνθρωπο"Τσιπρα;Που πούλησε όλη την Ελλάδα ,την Μακεδονία,σειρά έχει η Θράκη σε λίγο και ο Παρθενώνας;Που θα φύγουμε οι Έλληνες από τα σπίτια μας γιατί θα θεωρουμαστε εμείς λαθρο και οι λαθρο με τις Ελληνοποιήσεις γηγενείς ατοφιοι"Έλληνες";;;!
Ε λοιπών Ατζυ Σαμίου δεν πας να δεις εάν κουνιούνται οι βάρκες λέω εγώ;
Τι ασχολήθηκες με το τραγούδι;Με την πετροβολια έπρεπε να ασχοληθείς που θα επερνες και Ολυμπιακό μετάλλιο από τις πολλές ρίψεις πετρών που ξεστομίσεις.
Άιντε μπράβο να μην γράψω αυτά που δεν πρέπει και για την ζωή σου και δεν θα δημοσιευτεί το σχόλιο.
Να χουμε τους ξένους ως εχθρούς είναι λογικό.Αλλα να έχουμε και φίδια στον κόρφο μας τους ίδιους τους Έλληνες με τα δικά σου μυαλά
Α π α ρ α δ ε κ τ ο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications