Το FBI έκανε έφοδο στο σπίτι του Bob Lazar για να δει μήπως έχει κλεμμένη εξωγήινη τεχνολογία! (vid)
Το FBI έκανε έφοδο στο σπίτι του Bob Lazar για να δει μήπως έχει κλεμμένη εξωγήινη τεχνολογία!

Το FBI εισέβαλε στο σπίτι του ανθρώπου που εργάστηκε στην περιοχή 51,του Bob Lazar, αναζητώντας συσκευές εξωτικής τεχνολογίας που υποστηρίζουν την ιστορία του.

Ο Bob Lazar πυροδότησε μια φρενίτιδα πριν από 30 χρόνια όταν αποκάλυψε τα μυστικά πρόγραμμα σχετικά με τα UFO μέσα στην Περιοχή 51 η οποία έλεγαν ότι δεν υπάρχει και την γνωστη ατάκα θεωρίες συνωμοσίας .

Το 1989, με τη βοήθεια του δημοσιογράφου George Knapp, ο Lazar αναφέρει λεπτομερώς τι γίνεται εκεί και ισχυρίστηκε ότι ήταν σε μια βάση γνωστή ως S-4, νότια του Homey Airport του USAF.

Είπε ότι η βοηθητική εγκατάσταση στην έρημο της Νεβάδα χρησιμοποιείται από την αμερικανική κυβέρνηση για να εκμεταλλευτεί την εξωγήινη τεχνολογία.

Από τοτε περάσαν πολλά χρονιά ο Jeremy Corbell εξέτασε τους ισχυρισμούς του πριν βγάλει τη νέα του ταινία "Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers".

Ωστόσο, αυτή η ταινία έφερε προβλήματα στον Lazar αφού το FBI έψαξε στο σπίτι του τον περασμένο μήνα. Ο Lazar είπε: Ήρθαν πράκτορες και η αστυνομία δεν τους σταμάτησε.

Ήρθαν και είπαν ότι «θα έρθουν μερικοί ακόμα, έχουμε μόνο μερικές ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσουμε». Αλλά τότε ο δρόμος και το κτίριο γέμισε με πράκτορες. Είπαν ότι αναζητούν κάτι χαρτιά και για κάποιο τοξικό υλικό, ήταν πολύ υπερβολικό.

Ο Lazar λέει ότι ο οργανισμός της κυβέρνηση αυτό που έψαχνε πραγματικά ηταν κάτι που ονομάζεται Στοιχείο 115 , μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται για την κίνηση των εξωγήινων διαστημόπλοιων, σύμφωνα με Express.co.uk

Πριν από δύο εβδομάδες, ο κ. Lazar ταξίδεψε στο Λος Άντζελες με τους Corbell και Knapps για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της νέας ταινίας στο Ace Hotel στο Λος Άντζελες. Την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε στο iTunes και αμέσως ανέβηκε στο νούμερο ένα .

Ο Corbell δήλωσε: Η ταινία μου σας δίνει μια κατανόηση του πραγματικού Bob Lazar, που θα κάνει πιο δύσκολο να απαλλαγείτε από τις αξιώσεις του. Όσο περισσότερο γνωρίζετε τον Bob Lazar , τόσο περισσότερο πρέπει να αντιμετωπίσετε την άβολη πιθανότητα ότι σας λέει την αλήθεια. Εξετάστε τα στοιχεία, δείτε την ταινία μου και αποφασίζετε μόνοι σας..

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ......BOB LAZAR : Area 51 & Flying Saucers (2018) I Official Trailer HD

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications