Έγκλημα στην Κέρκυρα: Ο σκύλος της 29χρονης οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που θάφτηκε
Έγκλημα στην Κέρκυρα: Ο σκύλος της 29χρονης οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που θάφτηκε

Συγκίνηση προκαλεί το γεγονός πως ο «Ρόκυ» το σκυλάκι της άτυχης 29χρονης που δολοφονήθηκε στην Κέρκυρα από τον ίδιο της τον πατέρα, ήταν εκείνος που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που βρέθηκε θαμμένη η Αγγελική.

Το πιστό σκυλί της κοπέλας, το οποίο φρόντιζε εδώ και χρόνια, οδήγησε τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τους δημοσιογράφους, στο σημείο, όπου είχε θαφτεί η κοπέλα, από τον δολοφόνο πατέρα της.

Το σκυλί γρύλιζε πάνω από το σημείο, ενώ όλες αυτες τις μέρες, κινείται ανήσυχος, μεταξύ εισόδου και του σημείου που βρέθηκε νεκρή η 29χρονη.

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 29χρονης στην Κέρκυρα, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Η μητέρα της 29χονης, μίλησε στον ΣΚΑΪ και ξέσπασε, αναφέροντας ότι «τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν».

Όπως λέει δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ο πατέρας της 28χρονης θα έφτανε στο σημείο να την σκοτώσει. «Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε».

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα την σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου», λέει κλαίγοντας και συνεχίζει..

«Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν και έζησε στην Ελλάδα. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Μπορεί να μην την άφηναν

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications