Το είπε και το έκανε : έγινε μονάχη για να φύγει από την αθλιότητα της κοινωνίας!
Το είπε και το έκανε : έγινε μονάχη για φύγει από την βαρβαρότητα του κόσμου!

Προ internet εποχή δεν ήξερες εκτός απο μερικά στοιχειά στο περίγυρο σου, άλλα το 2014 βλέποντας τι γράφουν σε διάφορες σελίδες και σε ποιους ανήκουν αυτές,φεύγει κάθε ερώτημα που είχες γιατί επικρατεί αυτό το χάλι παντού. Πολλοί οχι μονο ειναι άπλα ελληνόφωνοι (μη απόγονοι των αρχαίων) άλλα ειναι και βάρβαροι!

Περάσαν μήνες και κανένα σημείο ζωής, προφανώς έγινε μονάχη όπως είχε εκμυστηρευτεί, οχι γιατί ηταν κολλημένη με την θρησκεία, άλλα ως μια φυγή από την αθλιότητα της κοινωνίας και από την βαρβαρότητα του κόσμου, την ισοπέδωσή κάθε άξιων.Και όλοι αυτοί που κατάντησαν έτσι τον κόσμο παριστάνουν τους "κάλους" και νομιζουν ότι ειναι και απόγονοι των αρχαίων! τέτοια αγρίμια κυριαρχούν παντού και γεννοβολάν επίσης αγρίμια!και αναρωτιουνται μετά γιατί όσο πας πίσω ο κόσμος ηταν πιο αγνός, οι αληθινοί κάλοι-ευγενείς δεν βγαίνουν να το διατυμπανίζουν ούτε προσποιούνται τους κάλους .

Αυτή η άγνωστη γυναικά από τόσες δεκάδες ιστοσελίδες είχε έρθει σε εμάς και πατούσε like και σχολίαζε όποτε είχε χρόνο για να βοηθήσει στη σελίδα μας γιατί κατάλαβε ότι δεν είμαστε μια ακόμα σελιδα από τον σορό! οι περισσότεροι ειναι τόσο αφελείς που υποστηρίζουν εκτός από καθεστωτικές σελίδες (νομίζοντας οτι ειναι ανεξάρτητες) και αυτές που δεν προσφέρουν τίποτα και όλα τα άρθρα τους ειναι copy paste, το κάθε ρεμάλι έχει φτιάξει μια σελίδα και παριστάνει το πατριώτη. Αυτούς υποστηρίζει η μάζα .

Με την ίδια λογική ψηφίζουν τόσα χρονιά , και δεν έμαθαν τίποτα αν και οι περισσότεροι έχουν ίντερνετ απο το 2012.Το πιο τρομακτικό ειναι οτι παριστάνουν τους σούπερ πατριώτες εκτός απο τα λαμόγια και οι δυνάστες της ανθρωπότητας! που δεν ειναι κάπου μακριά αλλα διπλά σας...

Μια άλλη παράμετρος ειναι το γεγονός ότι σελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης οχι μονο δεν έχουν απήχηση αλλα πολλές εξαφανίστηκαν μετα και το πολεμο που εκαναν σε όλες τις ανεξάρτητες πήγες, και προωθούν δίκες τους που εκφυλίζουν ακόμα και την λογική με ηλιθιότητες που βάζουν για να κρατούν την μαζα απασχολημένη μαζί με προπαγάνδες,άφησαν μονο κάτι "ακίνδυνες" που ανήκουν σε Νεοέλληνες που βοηθούν στην αποβλάκωση και στην αποχαύνωση αφού βαζουν ότι βρουν μαζί με προπαγανδες.

Τι σημαίνουν όλα αυτα? δεν ερευνούν και τρώνε ότι τους σερβίρουν που σημαίνει ότι οι μάζες η έχουν πέσει στο επίπεδο των απόγονων διαχρονικών εισβολέων και νομίζουν ότι ειναι απόγονοι των αρχαίων η δεν ειναι απόγονοι των αρχαίων που ερευνούσαν τα πάντα! τόσο απλό, και οποιος θεωρεί διάφορους καλοθελητές που εμφανίζονται στο internet ως super "Έλληνες" γνησιους απόγονους των αρχαίων με καθαρό "Ελληνικό dna" όπως τους λένε, επειδή το παίζει πατριώτης τότε μάλλον δεν έχει ιδέα πως πραγματικά ηταν οι αρχαίοι στο χαρακτήρα εκτός οτι εκ φύσεως ερευνούσαν τα πάντα και ήσαν ευγενής φυλή, οπως έλεγε και ένας Οβριός το 2012 όλοι αυτοι με τις μυστικιστικές τάσεις θα εξαφανιστούν μαντέψτε ποιους εννοούσε, πάντως οχι κάτι λαμόγια που παριστάνουν τους πατριώτες. ΥΓ: Αμφιβάλουμε αν θα καταλάβει κάνεις τίποτα από όλα τα άνωθεν οι περισσότεροι ειναι και εγωιστές μεταξύ άλλων και ενοχλούνται αν τους λες την αλήθεια κατάμουτρα, δεν έχουμε μάθει να προσποιούμαστε αυτή την "τέχνη" την έχουν οι αδίσταχτοι συνήθως(!) ...

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications