Oταν οι Δωδεκαθεϊστές μιλάνε για ρατσιστικό χαρακτήρα  επίθεσης από χριστιανούς κάτι δεν πάει καλά
Oταν οι Δωδεκαθεϊστές μιλάνε για ρατσιστικό χαρακτήρα  επίθεσης από χριστιανούς κάτι δεν πάει καλά

Φέρονται να προπηλάκισαν μέλη των δωδεκαθεϊστών και να βανδάλισαν το βωμό όπου πραγματοποιούσαν τελετουργικό - Ο σύλλογος Γλαυκώπις έκανε λόγο για φραστική και σωματική επίθεση από άτομα που φώναζαν «Εδώ είναι χριστιανική χώρα»

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Ιερό της Ελευσίνας όταν τρία άτομα επιτέθηκαν σε ομάδα οπαδών της δήθεν αρχαίας ελληνικής θρησκείας, οι οποίοι εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν τελετή και δοξολογία, σύμφωνα με το δόγμα που ακολουθούν και ανάγεται στο δωδεκάθεο. Μπλα μπλα μπλα ....

Ως σύλλογος ‘Γλαυκώπις’, με άδεια από την Πολιτεία, τόσο για την λειτουργία του, όσο και για μέρος της τελετής εντός του Ιερού, δηλώνουμε ότι:
1ον) Η επίθεσις έγινε απροκλητα τελείως και αναίτια,
2ον) Ήταν επίθεσις κατά της θρησκευτικής Ελευθερίας,
3ον) Ήταν βίαιη λόγω και έργω.
4ον) Υπήρξε αυτοσυγκράτησις από την πλευρά των ανδρών θρησκευτων για να αποφευχθούν τα χειρότερα αλλά οι δράστες δεν σεβάστηκαν ούτε τις γυναίκες ούτε τα παιδιά.
5ον) Έχει ρατσιστικό χαρακτήρα.
6ον) Είναι ανάγκη να καταδικαστεί η επίθεσις αυτή από όλους και κυρίως από την Ιερά Σύνοδο, τον οικείο Μητροπολίτη και τις τοπικές αρχές – Δήμο κλπ.

Ρατσιστικό χαρακτήρα???.
Να τους πάρεις και τους μεν και τους δεν και να τους βάλεις να παίξουν κοκορομαχίες!άσχημα πράγμα το δόγμα τυφλώνει! για τους χριστιανούς τα έχουμε πει ας δούμε τους Δωδεκαθεϊστές που ισχυρίζονται ότι έχουν την «πατρώα θρησκεία», καταρχήν ποιους τους είπε ότι οι αρχαίοι είχαν θρησκεία? η έννοια της θρησκείας δεν υπήρχε τότε! γιαυτό δεν προσκυνούσαν θεούς! άπλα τους αγαπούσαν και δεν ηταν "θεοί" με την έννοια που έχει σήμερα .

Προ ετών ένας Δωδεκαθεϊστης ενοχλήθηκε και μας έκανε παρατήρηση, και είπαμε να δούμε τι ρόλο παίζουν αυτοί οι Δωδεκαθεϊστές!

Και όπως ηταν αναμενόμενο ο τυπος αποδέχτηκε ηλίθιος “δεξιός” και έλεγε τα ίδια ιστορικά ψέμματα με τους συμμορίτες, μάλιστα μαζί με άλλους υποστήριζαν το κόμμα N.S.B.M. τι ειναι αυτό? ηταν κόμμα που ίδρυσαν στην Γερμανία για να σταματήσουν το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα NSDAP ψευδό-πατριώτες με τα ίδια σύμβολα! και βγήκε εκτός νομού μαζί με τα κομμουνιστικά κόμματα με την εκλογή του Χίτλερ το 1933, το σύστημα εκτός απο αριστερούς έχει και δεξιούς χρήσιμους ηλίθιους από τότε! γιαυτό έλεγε τα ίδια ψέμματα με τους αριστερούς για τον Χίτλερ. Είναι οι ίδιοι που στην Ουκρανία το έπαιζαν πατριώτες για να μην πάει η Ουκρανία με την Ρωσία και την έβαλαν στην Ευρωπαϊκή ένωση!!

Εκεί δεν έβαλαν τους αριστερούς χρήσιμους ηλίθιους αλλα τους δεξιούς!εξάλλου αν ηταν πραγματικά εθνικιστές θα πηγαίναν με την Ρωσία και οχι στην μασονικη Ευρωπαϊκή ένωση!

Μα ειναι όλοι έτσι Δωδεκαθεϊστές? και να μην ειναι όλοι οι περισσότεροι έχουν εξαπατηθεί νομίζοντας ότι δήθεν έχουν την "πατρώα θρησκεία" ενώ έχουν μια νέα θρησκεία η αίρεση! ηθικό δίδαγμα? όσοι λένε τα ίδια ψέμματα περί Χίτλερ με τους συμμορίτες ειναι είτε του συστήματος είτε χρήσιμοι ηλίθιοι!

Αν μας έλεγαν ότι πίσω από τους Δωδεκαθεϊστές ειναι οι ιδιοι που δημιούργησαν τους ιεχωβάδες και ένα σορό αιρέσεις θα λέγαμε ότι αυτά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας", ποιος τους χρηματοδοτεί? δεν ειναι τυχαίο που κάποιος που έχει πεθάνει είχε πει ποιοι ειναι πίσω από τους Δωδεκαθεϊστές ονόματι Ἰωάννης Φουράκης .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications