Την θυμάστε την 21χρονη που αυτοκτόνησε στη φυλακή γιατί κάτι αγρίμια της έκαναν ψυχολογικό πόλεμο?
Την θυμάστε την 21χρονη που αυτοκτόνησε στη φυλακή γιατί κάτι αγρίμια της έκαναν ψυχολογικό πόλεμο?

Ας θυμηθούμε την ιστορία:

Η 21χρονη αυτοκτόνησε στη φυλακή, ύστερα από άγριο bullying που φέρεται να δέχτηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα Polmont στο Φόλκερκ της Σκωτίας.

Η περιπέτειά της νεαρής που φοιτούσε στο τμήμα Γεωγραφίας του πανεπιστημίου της Γλασκόβης ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου του 2017 όταν -υπό την επήρεια αλκοόλ- παρέσυρε και τραυμάτισε τον 15χρονο Μάικλ Κίναν, ο οποίος έσπασε κατά το περιστατικό τον αστράγαλό του.

Η ίδια στο δικαστήριο κατέθεσε ότι δεν είδε να χτυπάει άνθρωπο και είχε την εντύπωση ότι έσκασε το λάστιχο του οχήματός της, αφότου πάτησε μια νησίδα στο οδόστρωμα.

Ο δικαστής αποφάσισε τη φυλάκισή της και από την πρώτη ημέρα κιόλας στη φυλακή, η νεαρή γυναίκα πιέστηκε πολύ.Σύμφωνα με φίλους της Άλαν, μια συγκρατούμενή της την εκβίαζε και την ανάγκαζε να κάνει αγγαρείες για λογαριασμό της.

Η Κέιτι ήταν τόσο τρομοκρατημένη που άρχισε να χάνει τα μαλλιά της, ανέφεραν.

Σε έναν σωματικό έλεγχο που της έκαναν, η Άλαν αναγκάστηκε να γδυθεί και να… παρελάσει μπροστά από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.Η 21χρονη αυτοκτόνησε πέντε μήνες μετά τον εγκλεισμό της.

Αυτό προφανώς δεν λέει τίποτα στους περισσότερους, σε άλλους ειναι και αδιάφορο, ερώτηση έχετε δει πότε αυτοκτονία στην Αφρική? η να αυτοκτονεί πότε κανένα αγρίμι που ζουν ανάμεσα μας? μάλλον οχι αφού οι περισσότεροι ειναι αισθητοί,και όταν αυτο γίνει απο μερικά άτομα το μονο που ξέρουν να λένε ειναι για ψυχολογικά προβλήματα.

Η 21χρονη δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα άπλα δεν άντεξε την βαρβαρότητα εις βάρος της. Για όσους δεν κατάλαβαν πάμε πίσω στο χρονο:

Στις 15 Δεκεμβρίου 1803, οι Σουλιώτες νικήθηκαν από τον Αλή Πασά . Στις 18 Δεκεμβρίου 1803 μια ομάδα κατόρθωσε να διαφύγει. Όσοι απέμειναν στην μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ αιχμαλωτίστηκαν, ενώ μια ομάδα γυναικών με τα παιδιά κατέφυγαν στην άκρη του απότομου γκρεμού με τα λεγόμενα βράχια του Ζαλόγγου.

Για να μην πέσουν στα χέρια των βάρβαρων Τουρκαλβανών, οι 57-63 γυναίκες (διαφέρουν οι πληροφορίες ως προς τον αριθμό μια μονογραφία της Μονής Ζαλόγγου γράφει 300 Σουλιώτισσες) με τα παιδιά τους έπεσαν στο γκρεμό και αυτοκτόνησαν ηταν ίδιας φυλής με την εικονιζόμενη.

Πιο πρόσφατα: Οι χιλιάδες μαζικές αυτοκτονίες στη Ναζιστική Γερμανία σαν τις Σουλιώτισσες αντί να πέσουν στα χεριά των βάρβαρων Μογγόλων εισβολέων! μαντέψτε ηταν ίδια φυλη με την εικονιζόμενη! τον Απρίλιο του 1945, όταν οι ορδες Μογγόλων κομμουνιστών πλησίαζε στην πόλη Ντέμιν της Ανατολικής Γερμανίας, αυτοκτόνησαν περίπου 1.000 Γερμανοί μέσα σε διάστημα 72 ωρών!.. Σύμφωνα με τις γερμανικές καταγραφές αυτοκτόνησαν συνολικά 8 αξιωματούχοι του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος, 7 αξιωματούχοι των SS, 53 στρατηγοί, 14 στρατηγοί των ενόπλων δυνάμεων της Λουφτβάφε, 11 ναύαρχοι του Γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού, ενώ ο αριθμός των κατώτερων υπαλλήλων παραμένει άγνωστος.

Οι "έγκυρες πήγες" μιλάνε για προπαγάνδα των κακών ναζι "οι ορδές Μογγόλων" ενώ ο λεγόμενος κόκκινος στρατός ηταν γεμάτο Μογγόλους υπάρχουν φώτο και βίντεο, φυσικά και παρουσιάζουν τα γεγονότα με την κλασική αριστερή προπαγάνδα και παραχάραξη της ιστορίας και οπως τους βολεύει, συνήθως ειναι τα αντίθετα από αυτά που λένε λόγο έλλειψης φαντασίας, οι "κακοί ναζι" δεν έκαναν προπαγάνδα αυτό ειναι κλασικό χαρακτηριστικο κομμουνιστών και η εξαπάτηση ..

Ακόμα ψάχνεται γιατί δεν νιώθουν καν τύψεις όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι? η μήπως νομίζεται οτι ειναι θέμα πολίτικης και ιδεολογίας όπως λένε? τότε δεν ξέρετε τίποτα...ΥΓ Αμφιβάλουμε αν κατάλαβε κάνεις τίποτα από όλα αυτά τα άνωθεν ...

Post A Comment:

1 comment

Lείπε...

Τα κατάλαβα όλα !! 🙋🏼‍♂️

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications