Τα αρχεία της KGB αποκαλύπτουν ότι μια «μυστηριώδης δύναμη» βρέθηκε στη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου
Τα αρχεία της KGB αποκαλύπτουν ότι μια «μυστηριώδης δύναμη» βρέθηκε στη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου

Οι τότε κατάσκοποι της KGB ισχυρίστηκαν ότι είχαν βρει μια παράξενη "μαγνητική δύναμη" ενώ ερευνούν τη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου, σύμφωνα με ένα ντοκιμαντέρ.

Έχει αναφερθεί ότι το Κρεμλίνο είχε στείλει Ρώσους πράκτορες στην αρχαία περιοχή, και οι επιστήμονες έγραψαν μια έκθεση την δεκαετίας του 1960 για την ανακάλυψη που ήταν «ανεξήγητη».

Η μυστική έκθεση πρόσθεσε ακόμη: Ένα μήνυμα μερικής αποκωδικοποίησης στον τοίχο του τάφου δείχνει μια προφητεία της επιστροφής των αρχαίων φτερωτών θεών, υποστήριζαν επίσης ότι έχουν βρει «αρχαία κειμήλια» που περιλαμβάνουν ένα ειδικά μουμιοποιημένο σώμα, μια πέτρινη σαρκοφάγο και οκτώ ιερογλυφικά δείγματα.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ "Τα μυστικά αρχεία του KGB", ένας παλιός διπλωματικός από την πρώην Σοβιετική Ένωση περιγράφει τον τρόπο μεταφοράς αντικείμενων και εγγράφων από το Κάιρο στη Μόσχα. Μυστικές αναφορές έδειξαν ότι οι Ρώσοι πίστευαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο φάκελος ανέφερε τα εξής: Οι πράκτορες μου και ένας από τους επιστήμονες μου που εργάζονται στην ανακάλυψη στο τάφο, κατά την επιθεώρηση του τμήματος του τοίχου παρατηρήσαμε μια παράξενη αίσθηση, μια δύναμη μαγνητικής απωθήσεως φαινόταν να προέρχεται από το βράχο.Δεν μπορούσαμε να βρούμε καμία επιστημονική εξήγηση.

Αυτό το έγγραφο  αποκαλύπτει ότι οι ηγέτες του Κρεμλίνου εξέταζαν σοβαρά το μύθο της πυραμίδας
Αυτό το έγγραφο αποκαλύπτει ότι οι ηγέτες του Κρεμλίνου εξέταζαν σοβαρά το μύθο της πυραμίδας.

Λέγεται επίσης ότι οι δομές κρύβουν πολλά παράξενα μυστικά, και ερευνητές λένε ότι εξωγήινα όντα βοήθησαν τους Αιγυπτίους να φτιάξουν τις πυραμίδες ή ότι ο αρχαίος πολιτισμός των Αιγυπτίων τις βρήκε απλά εκεί (αυτό ειναι και το πιο σωστό άφου υπάρχουν και άλλου πυραμίδες).

Μυστικές αναφορές έδειξαν ότι οι Ρώσοι πίστευαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου
Μυστικές αναφορές έδειξαν ότι οι Ρώσοι πίστευαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου

Ο ιστορικός Matt Sibson δήλωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι οι πυραμίδες χτίστηκαν περισσότερο από 5.000 χρόνια παλιότερα από αυτά που λενε επίσημα οι αρχαιολόγοι. Πρόσθεσε ότι οι Αιγύπτιοι ίσως απλώς τις ανακάλυψαν και δεν τις έκτισαν αυτοί.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications