Απόστρατος κλείστηκε στο εξοχικό του και αυτοπυροβολήθηκε – τραυμάτισε και τον γιο του!
Απόστρατος κλείστηκε στο εξοχικό του και αυτοπυροβολήθηκε – τραυμάτισε και τον γιο του!

Ένας 60χρονος απόστρατος αστυνομικός υποδιευθυντής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο αφού επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο άντρας ταμπουρώθηκε από το πρωί στο εξοχικό του, στην Σκάλα Λακωνίας και στο τέλος αυτοπυροβολήθηκε, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά αλλά και ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της κατάστασής του.

Ο απόστρατος αστυνομικός που έχει συνταξιοδοτηθεί από την Υπηρεσία του από το 2013, εξέφρασε στη σύζυγό του την πρόθεσή του να πάει στο εξοχικό του και να αυτοκτονήσει. Όντως το πρωί έφυγε από το σπίτι και αμέσως η σύζυγός του ανέφερε όσα είχαν προηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα Λακωνίας.

Σύντομα μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, διαπραγματευτής της Αστυνομίας και εισαγγελέας στο εξοχικό στην Αφανιά Σκάλας Λακωνίας, όπου αντιλήφθηκαν την παρουσία του 60χρονου εντός της οικίας αλλά και το γεγονός ότι ήταν οπλισμένος με πιστόλι.

Παρά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις παρουσία και του 36χρονου γιου του που τον καλούσε να σταματήσει μαζί με τους αστυνομικούς, αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούσαν να τον μεταπείσουν με κανέναν τρόπο και είδαν πως η εξώπορτα ήταν ελαφρώς ανοιχτή.

Περίπου στις δύο το μεσημέρι πλέον, μπήκαν οι αστυνομικοί αιφνιδιαστικά στο σπίτι και προσπάθησαν να τον αφοπλίσουν όμως εκείνη την στιγμή ο 60χρονος κατάφερε να αυτοπυροβοληθεί και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Από τον εξοστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε ελαφρά στο δεξί του μηρό και ο γιος του, ενώ και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Σπάρτης όπου ο πατέρας του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και ενδεχομένως θα διακομιστεί στην Αθήνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications