Οι “έγκυρες πήγες” με τους σούπερ «δημοσιογράφους» έκαναν είδηση αυτό που έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στους φίλους της
Οι “έγκυρες πήγες” με τους σούπερ «δημοσιογράφους» έκαναν είδηση αυτό που έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στους φίλους της

Έκτος απο προπαγανδες βάζουν και γελοία θέματα να είχαμε να λέγαμε, για να γεμίσουν με post, το ότι αυτές οι σελίδες ειναι στην πρώτη θέση δείχνει την κατάντια του νεοέλληνα, πριν καν ασχοληθούμε με αυτή την σελιδα δεν μπαίναμε σε έγκυρες πήγες γιατί εκτός απο ηλιθιότητες κάνουν προπαγάνδα και δεν λέτε τίποτα άλλο από αυτά που λέει η τηλεόραση.

Οι γελοίοι αν και και έχουν ορδές φερόμενων δημοσιογράφων έκαναν θέμα τον αποκλεισμό στον Παρνασσό της Αγγελικής Νικολούλη:

Περιπέτεια στα χιόνια ανήμερα Πρωτοχρονιάς είχε η Αγγελική Νικολούλη. Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρέθηκε αποκλεισμένη στο βουνό χωρίς θέρμανση και ρεύμα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος έγραψε στην ανάρτησή της:

«Χρόνια πολλά με χιονοθύελλα αποκλεισμένη στον Παρνασσό! Και το χειρότερο, χωρίς θέρμανση και χωρίς ρεύμα! Είναι δυνατόν να βλέπεις Φως στο Τούνελ και να μην έχεις εσύ φως;

Αχ και οι βλάβες της ΔΕΗ με το τηλέφωνο κατεβασμένο από χθες τη νύχτα και ο κόσμος εδώ έχει παγώσει. Τι να κάνουμε; Ας το πάρουμε με χιούμορ αυτό.

Ας το πάρουμε με χιούμορ για να μας πάει και καλά η χρονιά. Παγώσαμε! Χρόνια πολλά! Και μην ξεχνάτε ότι το βουνό έχει τις ομορφιές του, αλλά έχει και τις παγίδες του».

Οι περισσότεροι έχουν ίντερνετ από το 2010- 1014 και τι έμαθαν από αυτό? μαζεμένοι σε καθεστωτικές σελίδες η αποχαύνωσης η διάφορων που παριστάνουν τους "πατριώτες" και δεν έμαθαν τίποτα τόσα χρόνια, αρκεί να ρίξει κάνεις μια μάτια στο alexa να δει τι σελίδες ειναι στην πρώτη θέση οι μισές ειναι καθεστωτικές οι αλλες μισές του ΣΥΡΙΖΑ και οι αλλες αποχαύνωσης ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications