Το «αντίο» των πολιτικών και δημοσιογράφων στον Θέμο Αναστασιάδη,( άλλος ένας περίεργος θάνατος)
Το «αντίο» των πολιτικών και δημοσιογράφων στον Θέμο Αναστασιάδη,( άλλος ένας περίεργος θάνατος)

Συγκινητικές αναρτήσεις στα social media για το θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα Θέμο Αναστασιάδη έκαναν αρκετοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

«Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν… Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο», έγραψε στο facebook ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη, Βαγγέλης Περρής, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που απεικονίζει τους δυο τους μαζί με τη Δούκισσα Νομικού και τη Μελίνα Ασλανίδου να τραβούν μια σέλφι στο διάλειμμα γυρισμάτων ενός επεισοδίου του «Όλα» με τη λεζάντα: «Πάμε ξανά εγγραφή. Με άλλο τέλος αυτή τη φορά. Δεν πέτυχε το αστείο φίλε».

«Αντίο Θέμο. Καλό κουράγιο στους δικούς σου ανθρώπους» έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ ενώ ο Γιάννης Κουρτάκης σημείωσε χθες για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη: «Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Ο Θέμος Αναστασιάδης. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

«Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι» έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Αντίο φίλε!
Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι. — Andreas Loverdos (@a_loverdos) 22 Ιανουαρίου 2019

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε για τον θάνατο του Θέμου: «Ενας πραγματικά ωραίος άνθρωπος έφυγε! Καλό ταξίδι Θέμο»

«Έφυγε» ο Θέμος Αναστασιάδης: ένας πραγματικά ωραίος άνθρωπος έφυγε! Καλό ταξίδι Θέμο https://t.co/j332ZV0cRz
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 22 Ιανουαρίου 2019

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, έγραψε: «Μερικοί άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Έφυγε ένας Έλληνας που διακρίθηκε για το ήθος, το θάρρος και την τόλμη του. Στεναχωριέμαι που σε αυτή την χώρα, οι άριστοι στοχοποιούνται αντί να γίνονται πρότυπα. Η πατρίδα του χρειαζόταν την φωνή του περισσότερο από ποτέ.
Υγ. Έχασα πάνω από όλα έναν φίλο μου, που του χρωστάω πολλά. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και εκείνους που ήταν κοντά του τις δύσκολες στιγμές.
Καλό ταξίδι Θέμο.

«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θέμου Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα στη Βασιλική και τα παιδιά», έγραψε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Η άγνωστη μάχη του με τον καρκίνο
Επί σχεδόν δύο χρόνια, ο Θέμος Αναστασιάδης έδινε μια άγνωστη στο ευρύ κοινό και – δυστυχώς άνιση – μάχη με τον καρκίνο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 διαγνώστηκε με μια εξαιρετικά σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου. Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης αρχικά νοσηλεύτηκε στην Ζυρίχη της Ελβετίας. Στη συνέχεια μετέβη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες κλινικές του κόσμου: Στην διάσημη κλινική Dana Farber της Βοστώνης.

Εκεί, ο Θέμος Αναστασιάδη, υποβλήθηκε σε εντατική και επιθετική θεραπεία. Παρόλα αυτά, στάθηκε όρθιος και ο οργανισμός του κατάφερε και την άντεξε.

Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα, ο καρκίνος επανεμφανίστηκε. Ο Θέμος Αναστασιάδης, απτόητος, συνέχισε τις θεραπείες στην Ζυρίχη, όπου έμενε μόνιμα πλέον, αλλά η μάχη έγερνε εις βάρος του.

Το τελευταίο πεντάμηνο η υγεία του επιδεινώνονταν διαρκώς και το τελευταίο δίμηνο, χειροτέρεψε θεαματικά. Μέχρι που τον κατέβαλε οριστικά και χθες Τρίτη 22 Ιανουαρίου άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Ελβετίας, σε ηλικία μόλις 61 ετών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications