Τα Γιγαντιαία Υπόγεια Πέτρινα Κουτιά Κοντά στις Πυραμίδες στην Αίγυπτο (Βίντεο)
Τα Γιγαντιαία Υπόγεια Πέτρινα Κουτιά Κοντά στις Πυραμίδες στην Αίγυπτο (Βίντεο)

Ένα ακόμα μεγάλο μυστήριο έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα της Αιγύπτου. Είναι πολλά αυτά που δεν ξέρουμε για τους αρχαίους Αιγύπτιους και τον πολιτισμό τους. Πολλά στοιχεία έχουν χαθεί και καταστραφεί, ενώ άλλα δεν έχουν γίνει γίνει ακόμα κατανοητά.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η ουσία είναι ότι όλες αυτές οι ελλείψεις δεν βοηθάνε στην λύση για την χρησιμότητα κάποιων πραγμάτων, το σκεπτικό εκείνων των ανθρώπων που τα δημιούργησαν, αλλά και τον τρόπο που έφτιαξαν κάποιες δομές.

Ανάμεσα σε άλλα, λοιπόν, παράξενα και παράδοξα, συγκαταλέγονται και τα τεράστια υπόγεια πέτρινα κουτιά κοντά τις πυραμίδες στην Αίγυπτο.

Πρόκειται για πελώρια κουτιά από πέτρα. Περισσότερα από 20 τέτοια κουτιά έχουν ανακαλυφθεί, αλλά η χρησιμότητά τους παραμένει ένα μυστήριο. Όμως οι υποθέσεις γύρω από αυτά είναι ιδιαίτερα συναρπαστικές.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει όχι μόνο το μέγεθός τους, αλλά και ο τρόπος που μπορεί να κατασκευάστηκαν, καθώς παρουσιάζουν τέτοια μαθηματική ακρίβεια που «τινάζει τα μυαλά» των επιστημόνων στον αέρα.

Αν και πολλά από τα δομικά επιτεύγματα των αρχαίων Αιγυπτίων, όπως και άλλων αρχαίων πολιτισμών, είναι ολοφάνερα και υπαρκτά, μπροστά στα μάτια μας, οι αρχαιολόγοι κατά έναν ανεξήγητο τρόπο αρνούνται ότι αυτοί οι πολιτισμοί εκείνες τις εποχές διέθεταν και ανάλογα εργαλεία και μηχανήματα προκειμένου να τα δημιουργήσουν.

Δεν παραδέχονται ότι μπορεί να είχαν κατασκευαστκές μονάδες αντίστοιχες με τις σύγχρονες δικές μας -αν και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα τα σημερινά εργαλεία της δικής μας εποχής δεν μπορούν να «παραβγούν» των αρχαίων αντίστοιχων.

Όσο συμβαίνει αυτό, θα υπάρχουν πάρα πολλές εικασίες και υποθέσεις για πολλά θέματα. Για ποιό λόγο, λοιπόν, και με τι έφτιαξαν αυτά τα τεράστια υπόγεια πέτρινα κουτιά; Ανάμεσα σε άλλες θεωρίες, εισχωρούν και εκείνες που αναφέρονται σε εξωγήινους πολιτισμούς. Μπορεί να ευσταθούν; Ποιός μπορεί να πει με σιγουριά;

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί, το οποίο πραγματικά θα σας καθηλώσει: Giant Underground Stone Boxes Near The Pyramids In Egypt Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Post A Comment:

1 comment

ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΨΑΝ & ΕΖΗΣΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΙΘΗΚΑ ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ & ΣΤΟΝ ΣΩΛΟΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΙΣΧΥΟΣ .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications