Αποκαλυπτικό βίντεο ρίχνει φως στη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο - Τουλάχιστον δύο οι δράστες!
Αποκαλυπτικό βίντεο ρίχνει φως στη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο - Τουλάχιστον δύο οι δράστες!

Αποκαλυπτικό ήταν το βίντεο που πήραν στα χέρια τους οι λιμενικές αρχές από δύο τουλάχιστον σημεία, του δρομολογίου θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με τη φοιτήτρια.

Όλα δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο οι έρευνες των διωκτικών αρχών για το έγκλημα της Ρόδου που συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα. Όπως αναφέρει η Ροδιακή, η εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για συλλήψεις είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών χθες το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι στο έγκλημα σε βάρος της φοιτήτριας, εμπλέκονται δύο τουλάχιστον άτομα. Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει δικηγόρος της οικογένειας Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρέθηκε δολοφονημένη σε βράχια στη Ρόδο.

«Θα ασκήσω το λειτούργημά μου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο της Ρόδου και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε ο δικηγόρος. Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, μίλησε για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του. «Δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις αναμνήσεις από το κοριτσάκι μας.

Τα αποτσίγαρά της, ένα μισοφαγωμένο μήλο, λίγες τρίχες στο μαξιλάρι. Η ψυχή φεύγει, μετά το σώμα, μένουν οι αναμνήσεις…» είπε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας:

Γκρεμίστηκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω Δηλώσεις για την 21χρονη Ελένη Τοπαλίδου πραγματοποίησε και η μητέρα της, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί στο άτυχο κοριτσάκι της. «Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της.

Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές». Όσο για το αν η άτυχη 21χρονη Ελένη διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε:«Είχε πολλές φιλές κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι.

Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα». Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά:

«Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα – ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger». «Γκρεμιστήκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα;

Είχε όνειρα το παιδί μου.

΄Ηθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», καταλήγει με θυμό, η μητέρα της άτυχης 21χρονης.

Πηγή: Rodiaki.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications