Τσίπρας επίσημα αριστερά fake news: «Η ανεργία μειώνεται»
Τσίπρας επίσημα αριστερά fake news: «Η ανεργία μειώνεται»

Όταν ο φερόμενος αριστερός πρωθυπουργός λέει τέτοια fake news φαντάσου τι λένε οι άλλοι, το ψέμα και υποκρισία ειναι κλασικό χαρακτηριστικο αριστερών οχι μονο στην πολίτικη άλλα παντού αφού όλα τα κατακάθια και οι αδίσταχτοι ειναι αριστεροί συνήθως, πριν ηταν πασοκοι και πιο πριν κομμουνιστές.

Τσίπρας: «Η ανεργία μειώνεται. Σήμερα είναι στο 18,9%, 8% κάτω από πριν 4 χρόνια» – Ε ναι με τόσες επιχειρήσεις που άνοιξαν Αλέξη.. λογικό ήταν να μειωθεί. Γέμισε ο τόπος εργοστάσια, περπατάμε και σκοντάφτουμε πάνω τους!!

“Σήμερα αισθανόμαστε δικαιωμένοι, πιο αισιόδοξοι αλλά και πιο αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη δύσκολη δουλειά που μας περιμένει”, είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, κατά την ομιλία του στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

“Δεν είναι μόνο οι οικονομικοί δείκτες που πιστοποιούν το πέρασμα στη μεταμνημονιακή περίοδο, είναι και οι κοινωνικοί δείκτες. Το σημαντικότερο είναι να έχεις ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα προσαρμογής και ταυτόχρονα να έχεις προστατέψει τους πιο αδύναμους, τους πιο ευάλωτους”, υπογράμμισε. Και συνέχισε:

” Στην οικονομία τα στοιχεία είναι πλέον πολύ ενθαρρυντικά, καθώς έχουμε επιστρέψει στην ανάπτυξη με ρυθμούς άνω του 2% και αποκτούμε διαρκώς νέα δυναμική. -Οι επενδύσεις και οι εξαγωγές αυξάνονται. -Η ανεργία μειώνεται.

Σήμερα είναι στο 18,9%, 8% κάτω από το μέγιστο του 27% περίπου πριν από τέσσερα χρόνια. -Τα δημόσια οικονομικά της χώρας είναι υγιή, πλεονασματικά και πάνω απ’ όλα, αξιόπιστα διεθνώς. -Το χρέος μας είναι πια βιώσιμο, εγγυημένο και σε τροχιά σταθερής απομείωσης. -Εφαρμόσαμε περισσότερες από 450 μεταρρυθμιστικές δράσεις σε όλο το εύρος της οικονομίας”.on-news.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications