Θείος Ελένης Τοπαλούδη: «Την είχαν βιάσει ξανά στο παρελθόν 3 άντρες και την απειλούσαν με βίντεο»
Θείος Ελένης Τοπαλούδη: «Την είχαν βιάσει ξανά στο παρελθόν 3 άντρες και την απειλούσαν με βίντεο»

Ο δικηγόρος και θείος της Ελένης Τοπαλούδη, της 21χρονης που δολοφονήθηκε στη Ρόδο έκανε χθες αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα, σχετικά με όλα όσα είχε βιώσει η 21χρονη και επιβεβαίωσε ότι η κοπέλα είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού.

Ο Ευάγγελος Γκιουγκής μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» και αφηγήθηκε το συμβάν κακοποίησης ενώ κατόπιν το λόγο πήρε και ο πατέρας της.

«Πιθανόν να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στη δολοφονία της άτυχης Ελένης. Η Ελένη πριν από ένα χρόνο είχε βιαστεί από τρεις άντρες και την εκβίαζαν με βίντεο. Πήγε να καταγγείλει το συγκεκριμένο περιστατικό στην αστυνομία μαζί με τρεις φίλες της κι όχι μόνη της. Αυτό έγινε μια εβδομάδα αργότερα από το βιασμό, όπου της είπαν οι αστυνομικοί τότε, ότι δεν θα μπορέσει να αποδείξει η ίδια ότι έγινε η συγκεκριμένη πράξη του βιασμού οπότε δεν έχει κανένα νόημα να καταθέσει.

Η Ελένη δεν το είπε ποτέ στους γονείς της. Την μεθύσανε την Ελένη εκείνο το βράδυ, δεν ξέρω τι μπορεί να της έριξαν στο ποτό που ήπιε αλλά η κοπέλα ήταν μεθυσμένη, όπως μας τα εξομολογήθηκε η φιλενάδα της. Αφήνουν τη φίλη και πάνε την Ελένη στο σπίτι της, αυτοί οι τρεις άντρες όπου και τη βίασαν. Αυτό το περιστατικό δεν έχει τελειώσει, τώρα ανοίγει», αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα ο δικηγόρος και θείος της Ελένης, Ευάγγελος Γκιουγκής.

«Πέρασε μεγάλα βασανιστήρια η Ελένη πριν ξεψυχήσει. Ταξίδεψε στο θάνατο εξαιτίας της εγκληματικής συμπεριφοράς και των δυο. Και οι δυο συμμετέχουν στο έγκλημα και οι δυο τη γρονθοκοπούν και οι δυο τη ξεγυμνώνουν και οι δυο τη βιάζουν και οι δυο την κουβαλάνε και την πετούν στη θάλασσα. Εκτός από τα γρονθοκοπήματα έχουμε και τα σημάδια στραγγαλισμού.

Στη συνέχεια παίρνει ο ένας το σίδερο και τη χτυπούν στο κεφάλι με αποτέλεσμα να κοπεί το αυτί της, να προκληθεί εσωτερική αιμορραγία και να υπάρχουν κρανιοεγεκεφαλικές κακώσεις. Παρόλα αυτά η Ελένη έχει τις αισθήσεις της, το δωμάτιο ήταν γεμάτο από αίμα της Ελένης, τα σεντόνια, τα ρούχα της όπου και τα πέταξαν στη θάλασσα. Πέρασε μεγάλα βασανιστήρια η Ελένη.

Αντιστάθηκε στις ανώμαλες ορέξεις αυτών των δυο ατόμων. Μιλάμε για μια βαρβαρότητα που φέρει κτηνώδη αντρισμό, βασανισμό, βιασμό και μετά το θάνατο. Αυτό ήταν το μαρτύριο της Ελένης τη νύχτα εκείνη. Η Ελένη εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικό όργιο, αντιστάθηκε και τη δολοφόνησαν άγρια», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

«Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις μέσα από ιστοσελίδες και κάποιες καταγγελίες για κύκλωμα εκβιαστών. Για το λόγο αυτό, παρακαλώ όλους όσους γνωρίζουν, ή όσα παιδιά έχουν υποστεί τέτοιου είδους απειλές να μιλήσουν, να μην ντραπούν και φοβηθούν όπως έκανε η Ελένη. Στο παιδί μου κάτι συνέβαινε, αλλά μάλλον ντρεπόταν να μου το πει και έγινε έρμαιο αιμοβόρων ανθρώπων. Η Ελένη ήταν ένα ευκολόπιστο άτομο και αυτό της κόστισε τη ζωή. Το παιδί μου βασανιζόταν κι όμως είχε το σθένος να αντισταθεί», τόνισε έπειτα, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης.

Όπως αποκαλύπτεται από τις καταθέσεις οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφία η Ελένη φοβόταν 3 άτομα, που την είχαν βιάσει και κυκλοφορούσαν ελεύθερα. Το μυστικό της το είχε εκμυστηρευτεί σε ελάχιστους φίλους της, μαζί με την ανησυχία της πως θα προσπαθήσουν να της κάνουν κακό.

Το δεύτερο γεγονός το οποίο είχε επηρεάσει τη 21χρονη κοπέλα, με βάση τις συμφοιτητριές της ήταν ο αιφνίδιος θάνατος της κολλητής της φίλης σε ένα δυστύχημα. Έπειτα, η Ελένη προσπάθησε να ορθοποδήσει αλλά τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν. Ο πατέρας της άτυχης Ελένης ξεσπά μετά τα όσα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και τονίζει πως στο νησί της Ρόδου δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα που βιάζει και στη συνέχεια εκβιάζει νεαρά κορίτσια.

Πάνω σε αυτό έρχονται και οι πληροφορίες τις οποίες κατέθεσαν 2 άτομα στο Λιμενικό και επισημαίνουν την παρουσία και τρίτου προσώπου στο λευκό βανάκι το οποίο είχε μεταφέρει την Ελένη από τη ζωή στο θάνατο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications