Στην Ελλάδα οποιος νοήμων έχει απομένει και δει τι σελίδες διαβάζουν οι νεοέλληνες θα πέσει από τα σύννεφα
Στην Ελλάδα οποιος  νοήμων έχει απομένει και δει τι σελίδες διαβάζουν οι νεοέλληνες θα πέσει από τα σύννεφα

Στην Ελλάδα οποιος νοήμων έχει απομένει και δει τι σελίδες διαβάζουν οι νεοέλληνες θα πέσει από τα σύννεφα .

Ακόμα και από το ίντερνετ βλέπεις την ηλιθιότητα που επικρατεί, εχουν στην πρώτη θέση σελίδες του συστήματος και τους χειραγωγούν και δεν το καταλαβαινουν, μαλιστα το 2015 έφτιαξαν μια για να κτυπήσουν της ανεξάρτητες πήγες, και σε σύντομο χρονικο διάστημα έφτασε στην πρώτη θέση, και εκατομμύρια like, η συνταγή ειναι ίδια που εφαρμόζει και ο κάθε αδίσταχτος : το έπαιξαν λίγο πατριώτες και έγινε αγαπημένη σελίδα πολλών ..

Καμιά φυσιολογική σελίδα δεν έχει τέτοια άνοδο, και μάλιστα ανεξάρτητη, και μόλις μάζεψαν το κοπάδι στο μαντρί δεν σταματούν μέρα να μην βάζουν και μια προπαγάνδα η να προωθούν άλλες δίκες τους . Η μάζα συμπεριφέρεται στο ίντερνετ με ηλίθιο τρόπο, φτάνουν σε σημείο να θεωρούν μεγα πατριώτες τον καθε αδιάστατο που θα τους πουλήσει λίγο πατριωτισμό για να μαζέψουν τους αφελείς.

Η γελοιότητα τους φτάνει μέχρι που βάζουν σημαίες για να παριστάνουμε τους πατριώτες για να προσελκύσουμε κόσμο,και copy paste ότι βρουν μαζί με προπαγανδες! πολλές απο αυτές δεν έχουν αξιωθεί να βάλουν ούτε ένα δικό τους post. Αυτούς υποστηρίζουν στην Ελλάδα εκτός τις καθεστωτικές, δηθεν έγκυρες πήγες που έχουν ειδικό tag απόψεις η blog και γράφουν μονο αριστεροι προπαγάνδες.

Οι περισσότεροι έχουν ίντερνετ από το 2010- 1014? και τι έμαθαν από αυτό? τίποτα! μαζεμένοι σε καθεστωτικές σελίδες ειναι και διάφορων που παριστάνουν τους "πατριώτες" και ενημερώνουν τάχα ...

Αυτό στην εικόνα στο χωρίο μου το λενε προώθηση πορνει@ς πάντως! και κάπως έτσι έφτασαν να συνουσιάζονται οχι με ερωτά αλλα σαν ζώα χωρίς αισθήματα από τα 15 τους!

Ερώτημα γιατί ειναι στην πρώτη θέση καθεστωτικές με το χαρακτηριστικο και ειρωνικό τρόπο γραφής συμμοριτών που δεν λένε τίποτα άλλο εκτός από αυτά που λέει το καθεστώς τους? δυο ενδεχόμενα υπάρχουν: άπλα δεν ειναι απόγονοι αρχαίων οι περισσότεροι έτσι άπλα! η έχασαν την ταυτότητα τους και τον τρόπο σκέψης των αρχαίων!... Οι συμμορίτες έχουν ένα συγκεκριμένο ύφος και "λογική" που δεν έχει καμιά σχέση με το αρχαίο πνεύμα και με κάθε υγείες μυαλό και ειναι εστίες μόλυνσης της λογικής εκτός που δεν λένε τίποτα άλλο εκτός απο αυτά που λέει η τηλεόραση και το καθεστώς τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications