ΣΚΑΙ για τη βόμβα: Κυβερνητικά στελέχη κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο
ΣΚΑΙ για τη βόμβα: Κυβερνητικά στελέχη κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο

Όπως το υποψιαζόμαστε οι ίδιοι οι συμμορίτες την έβαλαν και μετά βγήκαν και έλεγαν για δημοκρατία μαζί με όλα τα πιόνια τους,δεν τους ξέρετε καλά τους κομμουνιστές, που δεν ειναι "ιδεολογία" αλλα κάτι χειρότερο:

Με μια ανακοίνωση απαντά ο ΣΚΑΙ στην βομβιστική επίθεση που έγινε με στόχο τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό τα ξημερώματα.

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σταθμός.

Παράλληλα τονίζει: «Ο ΣΚΑΙ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο».

Όλη η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την βομβιστική επίθεση

«Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος.

Το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΙ.

Ο ΣΚΑΙ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο.

Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications