Γιγαντιαίος επιβάτης ιπτάμενου δίσκου στη Σάντα Φε, το 1958…
Γιγαντιαίος επιβάτης ιπτάμενου δίσκου στη Σάντα Φε, το 1958…

Tο βράδυ της 27ης Μαΐου του 1958, ένας οδηγός φορτηγού οδηγούσε το όχημά του προς την πόλη Σάντα Φε των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όταν είδε ξαφνικά μπροστά του, καταμεσής της λεωφόρου, μια αλλόκοτη γιγαντιαία φιγούρα, τουλάχιστον τριών μέτρων ύψους, που έκλεινε όλον τον δρόμο.

Εξαιρετικά ανήσυχος, αλλά και τρομαγμένος, σταμάτησε το όχημά του στην άκρη. Άρπαξε μια μεταλλική βέργα και πλησίασε σιγά, για να δει καλύτερα, καθώς τον είχε καταλάβει η περιέργεια.

Ακριβώς πίσω από το πελώριο πλάσμα, ο οδηγός διαπίστωσε έκπληκτος ότι υπήρχε ένας παράξενος ιπτάμενος δίσκος και συνειδητοποίησε τάχιστα ότι εκείνο το τεράστιο ον είχε κατεβεί από το πτητικό του μηχάνημα.

Έκανε μερικά δειλά βήματα ακόμα, αλλά δεν μπορούσε να προσεγγίσει περισσότερο, εξαιτίας μιας φοβερής δυσωδίας που ανέδυε το γιγαντιαίο πλάσμα, αλλά και εξαιτίας μιας εκτυφλωτικής φωσφορίζουσας λάμψης, που εξέπεμπε.

Ο οδηγός του φορτηγού πρόλαβε να παρατηρήσει πως ο γιγαντιαίος επιβάτης του ιπτάμενου δίσκου είχε πολύ μακριά χέρια και φολιδωτό κορμί, ενώ φορούσε κάποιο είδος στολής.

Αμέσως μετά, λιποθύμησε και όταν συνήλθε, το πελώριο πλάσμα με την ιπτάμενη μηχανή του είχαν εξαφανιστεί. Ο οδηγός υπέστη νευρικό κλονισμό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στις 31/05/1958…

strangepress.gr

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Παραμύθια της Χαλιμάς.Δηλαδη πρωτα είδε τον 3μετρο Φειδισιο και μετά το ουφο ιπτάμενο όχημα του;
Οι ιπταμενοι δισκοι ειναι τεράστιοι.Ολοκληρες πολιτείες.Και αυτός δεν είδε τον ελέφαντα πρώτα μπροστά του αλλά την μύγα;
Δηλαδή εγώ μπροστα μου θα δω πρώτα το ποντίκι και μετά θα διαπιστώσω ότι πίσω από το ποντίκι υπάρχει ολόκληρο αντιτορπιλικο;
Το αντίθετο έπρεπε θα έπρεπε να δω πρώτα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications