Πρόστιμο στο Star για το «Greece’s Next Top Model» από την αριστερή χούντα που έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Star
Πρόστιμο στο Star για το «Greece’s Next Top Model» από την αριστερή χούντα που έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Star

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που είχαν βάλει στο μάτι αυτό το κανάλι οι συμμορίτες μαζί με φεμινίστριες επίσης κομμουνίστριες, οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος ,ηταν θέμα ήμερων !! οι δε πρώτοι για κάποιες αποκαλύψεις που είχε κάνει για τους συμμορίτες των Εξαρχείων στο παρελθόν , και οι δεύτερες για αυτά τα υποκριτικά περί ισότητας φύλων και τα φεμινιστικά, δεν έχει περάσει ένας μηνάς που άρθρο φεμινίστριας γεμάτο υποκρισία και αυτα τα αριστερα κουτοπόνηρα κατα του Next Top Model έκανε το γύρο του internet σε καθεστωτικές σελίδες και σελίδες copy paste ότι βρουν.

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ, ενώ εξέδωσε και σύσταση για την εκπομπή, ζητώντας να αναφέρεται η ένδειξη «Απαραίτητη η γονική συναίνεση - Τι θα αλλάξει στον τηλεοπτικό χάρτη των ριάλιτι

Μετά τις καταγγελίες της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των δύο Φύλων και την κλήση του Star για το Next Top Model, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στο κανάλι κρίνοντας πως το περιεχόμενο του προγράμματος υποβαθμίζει την ποιότητα.

Επίσης, το ΕΣΡ εξέδωσε σύσταση για την εκπομπή, ζητώντας να αναφέρεται η ένδειξη απαραίτητη η γονική συναίνεση.

Με βάση την παραπάνω απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου αλλάζουν πολλά δεδομένα. Συγκεριμένα, καμία εκπομπή πλέον δεν μπορεί να προβάλλει αποσπάσματα του ριάλιτι πριν από τις 9 το βράδυ, ακόμη και οι εκπομπές του Star, ενώ η ίδια απαγόρευση ισχύει και για τα τρέιλερ.

Η σημερινή απόφαση του ΕΣΡ έρχεται σε μία περίοδο, όπου το φαινόμενο των ριάλιτι έχει γιγαντωθεί και πλέον αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει ένα θεσμικό πλαίσιο, στο οποίο όλοι οφείλουν να συμμορφωθούν.

Επειδή στο παρελθόν υπήρχε καταγγελία και για το Survivor θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης μετά και τη σημερινή σοβαρή εξέλιξη.

Tέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο μεγάλος ηττημένος της συγκεκριμένης απαγόρευσης είναι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star, της οποίας το μεγαλύτερο ποσοστό περιεχομένου έχει να κάνει με το ριάλιτι μόδας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications