Πρόκληση από τους Αλβανούς των ΗΠΑ: Διέκοψαν το μνημόσυνο του Κ. Κατσίφα φωνάζοντας «η Ήπειρος είναι αλβανική» (βίντεο)
Πρόκληση από τους Αλβανούς των ΗΠΑ: Διέκοψαν το μνημόσυνο του Κ. Κατσίφα φωνάζοντας «η Ήπειρος είναι αλβανική» (βίντεο)

Σε μια πρωτοφανή πρόκληση που προφανώς είχε αλβανική κυβερνητική κατεύθυνση, προχώρησαν οι Αλβανοί που διαβιούν στις ΗΠΑ, καθώς διέκοψαν στην Νέα Υόρκη το μνημόσυνο των 40 ημερών από τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες του Αργυρόκαστρου και αμαύρωσαν την μνήμη του πεσόντα ήρωα φωνάζοντας «Η Ήπειρος είναι αλβανική»!

Οι Αλβανοί, διέκοψαν την τελετή της επιμνημόσυνης δέησης των Ελλήνων στις ΗΠΑ «για τον εξτρεμιστή Κατσίφα», όπως τον αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται τα πανώ των Αλβανών που αναφέρουν την Ήπειρό ως… αλβανική
Οι Αλβανοί διαμαρτύρονται μπροστά από την ελληνική οργάνωση στο Μπρούκλιν και γνώριζαν ότι έτσι θα δημιουργήσουν ένα θέμα σε ξένη επικράτεια διεθνοποιώντας τις «απόψεις» τους.

Οπως φαίνεται στο βίντεο, στα πλακάτ γράφουν ότι η «Τσαμουριά και η Ηπειρος είναι αλβανικές», οι «Ελληνες σκοτώνουν τους ανθρώπους μας» και φωνάζουν τα ανάλογα συνθήματα.

Κατηγορούν επίσης την Ελλάδα ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία!
Ζητήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, δύναμη της οποίας παρατάχθηκε μπροστά από τα γραφεία της ελληνικής οργάνωσης, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Σημειώνεται ότι προ ολίγων ημερών το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών είχε κατηγορήσει την Ελλάδα για τέσσερις δολοφονίες Αλβανών πολιτών στο ελληνικό έδαγος Ελλάδα, με αφορμή τον φόνο Αλβανού υπηκόου στην Καβάλα, και μάλιστα από ομοεθνή του.

Προσπάθησαν έτσι να εξισώσουν τους θανάτους Αλβανών κακοποιών που προέκυψαν από τις βίαιες ενέργειές τους με τον θάνατο του ομογενή δολοφονημένου από τους Αλβανούς Renea, Κ.Κατσίφα.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications