Ο Μακρόν έβγαλε το στρατό κατά του λαού του. Κατευθύνεται ήδη στο Παρίσι για να χτυπήσει την εξέγερση του λαού
Ο Μακρόν έβγαλε το στρατό κατά του λαού του. Κατευθύνεται ήδη στο Παρίσι για να χτυπήσει την εξέγερση του λαού

Η χούντα του Μακρόν αποκαλύφθηκε. Ο Μακρόν έβγαλε το στρατό κατά του λαού του και είναι καθ΄οδόν για να πιάσει θέσεις στο Παρίσι εν όψει της 8ης Δεκέμβρη και της κινητοποίησης των Gilets Jaunes και των παραγωγικών τάξεων που προστέθηκαν σε αυτούς. Επίσης τον ίδιο δρόμο πήραν και θωρακισμένα οχήματα της Χωροφυλακής….

Περί τους 65 000 αστυνομικούς θα κινητοποιηθούν στο Παρίσι το Σάββατο.

Στο μεταξύ 200 Λύκεια παρέμειναν σήμερα κλειστά σε διάφορες πόλεις της Γαλλίας λόγω καταλήψεων. Κινητοποιήσεις μαθητών και επεισόδια με αρχές σημειώθηκαν κάηκαν αρκετά αυτοκίνητα έγιναν εκατοντάδες προσαγωγές . 220 σε κατάληψη: το Λύκειο Carnot στις Cannes, 7 Λύκεια της Lille, 30 σε Seine-Saint-Denis, 20 σε Marseille, 1 στο Beaugency (45), το Λύκειο Camus Courbevoie (92). Κλειστό από Δευτέρα με απόφαση Γ Συνέλευσης των Φοιτητών παραμένει από Δευτέρα το Πανεπιστήμιο Sorbonne Nouvelle (Paris 3)….

Απίστευτες σκηνές στη Γαλλία. Ο Macron δημιούργησε »Στρατόπεδα Συγκέντρωσης » για μαθητές Λυκείου. 151 μαθητές του Σχολέιου Saint-Exupéry συνελήφθηκαν στο Mantes La Jolie , στην Yvelines στις 6 Δεκέμβρη 2018.

Συνελήφθηκαν μπροστά από το Λύκειο. ‘Ενας αστυνομικός βιντεοσκόπησε τη σκηνή. με χειροπέδες οι μαθητές είναι καθηλωμένοι μπροστά από ένα τοίχο στα γόντα σε σκηνή που θυμίζει Γερμανικό μπλόκο Κατοχής. Άλλοι έχουν τα χέρια στο κεφάλι σε στάση αιχμαλώτων….

Όλοι τέθηκαν υπό κράτηση για « συμμετοχή σε ένοπλη ομάδα ». Η εκκένωση τους στα διάφορα αστυνομικά τμήματα του Yvelines χρειάστηκε αρκετές ώρες.

Mόνο στις 6 Δεκέμβρη πάνω από 700 μαθητές Λυκείου συνελήφθηκαν στη Γαλλία…

dimpenews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications