Νεκρός από αστυνομικά πύρα το αγρίμι που αιματοκύλισε το Στρασβούργο- έχει κλασική φάτσα συμμοριτών πάντως!
Νεκρός από αστυνομικά πύρα το αγρίμι που αιματοκύλισε το Στρασβούργο- έχει κλασική φάτσα συμμοριτών πάντως!

Όποιος νομίζει οτι οι συμμορίτες ανεξάρτητου χωράς ειναι Ευρωπαϊκής φυλής έχει σοβαρό πρόβλημα(για όσους ξέρουν πως ηταν πριν 80-100 χρονιά), και ξέρουμε ποιοι περιφέρονται στα κανάλια και σε αριστερές σελίδες και ψεύδονται για καθαρό ελληνικό DNA παριστανοντας τους γενετιστές και τους πατριώτες τάχα, ακριβώς γιαυτό το λόγο λένε ψέματα, άσχετα που το Έλληνες ειναι τίτλος και οχι γένος.

Νεκρός από πυρά της αστυνομίας, έπεσε χθες το βράδυ ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου. Την πληροφορία, που ήρθε μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν στη συνοικία Νεντόρφ, επιβεβαίωσε ύστερα από λίγο και η αστυνομία.

Ο Σερίφ Σεκάτ, o 29χρονος μακελάρης που σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε 13, είχε βρεί καταφύγιο σε μια αποθήκη στη συνοικία Νεντόρφ πολύ κοντά στη συνοικία που μεγάλωσε και που τον είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί για τελευταία φορά.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Χριστουγεννιάτικη αγορά θα ανοίξει ξανά σήμερα και θα λειτουργήσει με ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης, λίγα λεπτά προτού ανοίξει πυρ, δέχτηκε τηλεφώνημα από τη Γερμανία – στο οποίο όμως δεν απάντησε- κάνοντας τις αρχές να ερευνούν και το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στη Γερμανία.

Την ίδια ώρα, προκαλεί σοκ η πληροφορία ότι ο Σεκάτ επρόκειτο να συλληφθεί από άνδρες της γαλλικής χωροφυλακής το πρωί της Τρίτης (λίγες ώρες πριν το φονικό χτύπημα δηλαδή), στο πλαίσιο έρευνας για μια υπόθεση του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά κατάφερε να ξεφύγει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications