Δείτε πως κατευθύνουν την μάζα εκεί που θέλουν σε όλα:   Μικαέλα Φωτιάδη καρφιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ΒΙΝΤΕΟ
Δείτε πως κατευθύνουν την μάζα εκεί που θέλουν σε όλα:   Μικαέλα Φωτιάδη καρφιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ΒΙΝΤΕΟ

Αφού βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον όχλο να διαβάζει καθεστωτικές σελίδες να διαδίδει αριστερα fake news ως δεδομένα και να συνομιλεί ακόμα και με αριστερά troll και ψεύτικα προφίλ μέχρι να τους πείσουν ότι όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας

Είπαμε να δούμε τι γίνεται και στην τηλεόραση γιαυτό καθίσαμε και είδαμε το GNTM , από όλα είχε ο μπαξές! από μαρξιστικά πρότυπα έως να προωθούν αυτά που θέλουν, και να μην βγάζουν πότε καυκάσια στο γένος ανεξάρτητου χωράς, τα troll τους στο youtube οι λύκοι καθοδηγούσαν τα πρόβατα αρκεί να έγραφε ένας αριστερός κατα μιας κοπέλας και μετά αρχισαν όλοι να την αντιπαθούν!

Οι συμμορίτες έφτασαν στο σημείο να κανουν χάρες και πανηγύρια που έβγαλαν μια αρμένισα και οχι Ελληνίδα,(υπάρχουν σχετικά σχόλια στο youtube απο troll) ειναι τοσο ηλίθιοι που δεν ξέρουν ότι η Αρμενία ηταν σαν την Ελλάδα με την διάφορα ότι πολέμησε τους συμμορίτες με την λεγεώνα της Βέρμαχτ ώστε να γίνει ανεξάρτητη χώρα από το σταλινικό καθεστώς σε αντίθεση με την Ελλάδα , όταν ξύπνησε ο Μεταξάς ηταν ηδη αργά τον δολοφόνησαν ..

Από την άλλη πλευρά πολλοί νεοέλληνες θεωρούσαν μια μιγάδα Μαριάννα Ελληνίδα, τέτοια ηλιθιότητα δεν έχουμε ξανά δει ! αφού δεν είπαν ότι ειναι απόγονος των αρχαίων με "καθαρό ελληνικό DNA" πάλι καλα! στο βιντεο αναφέρεται για τα γνωστά troll που ειναι αριστερα συνήθως..

Στην κάμερα της εκπομπής "Ooh la la" μίλησε η Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία έριξε τα “καρφιά” της στην παραγωγή του "GNTM" και ξέσπασε κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Για την παραγωγή και το μοντάζ: «Δεν έδειξα έναν χαρακτήρα, δείξανε έναν χαρακτήρα. Με ρωτούσαν συνέχεια για όλες τις κοπέλες πώς τα πήγαν στις φωτογραφίσεις κι εγώ απαντούσα. Αν θα δείξουν μόνο το σχόλιό μου για την Άννα ή μόνο για την Εύη, δεν είναι κάτι που αποφασίζω εγώ».

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όλοι είδατε το επεισόδιο με τα παιδάκια. Ακούσατε όλοι τι είπε για μένα που με έκρινε ως μητέρα. Αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο και δεν χρειάζεται να πω κάτι γι’ αυτό γιατί το είδε και ο κόσμος. Άμα γίνει μαμά με το καλό, θα καταλάβει».

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications