27 Δεκ 2018

Οι γελοιότητες δεν έχουν όρια: Με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκε ο υποτιθέμενος Άγιος Βασίλης

Οι γελοιότητες δεν έχουν όρια: Με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκε ο υποτιθέμενος  Άγιος Βασίλης

To να φτάνουν σε τέτοιες γελοιότητες για ένα παραμύθι δείχνει και το επίπεδο τους :

Με ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκε και φέτος ο…»Αγιος Βασίλης στη Λάρισα, προσφέροντας δώρα και ευχές στα παιδιά που βρέθηκαν στην πίστα του αεροδρομίου της 110 Πτέρυγας Μάχης, για την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει η Πολεμική Αεροπορία, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Λαρισαίων.

Σε δήλωσή του ο διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, Αποστόλης Χόρτης, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για τη νέα χρονιά, σημειώνοντας πως η πολεμική αεροπορία «εκτός από το να μάχεται προσφέρει και στο κοινωνικό σύνολο».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δημήτρης Δεληγιάννης, αναφέρθηκε στη συνεργασία που υπάρχει με την Πολεμική Αεροπορία, τονίζοντας την προσπάθεια που γίνεται για τη στήριξη των παιδιών των οικογενειών της 110 πτέρυγας Μάχης, αλλά και των παιδιών των κοινωνικών δομών του δήμου Λαρισαίων τις γιορτινές ημέρες.

Και αυτός ειναι fake Άγιος Βασίλης σας κοροϊδεύουν εκεί στην Λάρισα !ο αληθινός πετάει μονο με έλκηθρο και οχι με αεροπλάνα, όπως στο βίντεο:

 

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Οι γελοιότητες δεν έχουν όρια: Με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκε ο υποτιθέμενος Άγιος Βασίλης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications