Μαθητής ένα βήμα πριν την  νοητική υστέρηση  κατάπιε καπάκι από στυλό στη Λάρισα
Μαθητής ένα βήμα πριν την  νοητική υστέρηση  κατάπιε καπάκι από στυλό στη Λάρισα

Tα αποτελέσματα του υπουργείου υγείας η του ανακατέματος?

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής σε δημόσιο λύκειο της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr άγνωστο πως, ένας μαθητής ηλικίας 16 ετών κατάπιε καπάκι από στυλό, λίγο μετά τις 11 το πρωί!

Άμεσα οι εκπαιδευτικοί του Λυκείου ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε τον μαθητή για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Λοιπόν αυτός θα μεγαλώσει και θα ψηφίζει και θα έχει άποψη για όλα δηλαδή θα αναμασάει ότι του λέει το σύστημα.... Μπορεί να γίνει και βουλευτής η υπουργός! ...Και θα σπουδάσει και θεωρείται έξυπνος και μορφωμένος γιαυτό εχουν κάνει το εκπαιδευτικό σύστημα έτσι που βασίζεται στην αντιγραφή υιοθέτηση και οχι στην νοημοσύνη, αλλιως πολλοι δεν θα ειχαν πτυχία, ειδικά λαθρο και άτομα μειωμένης νοημοσύνης τύπου χρήσιμοι ηλίθιοι που λενε οτι τους λέει το σύστημα κάτι αριστεροί κομμουνιστές κτλ

Το ξέρουν ότι βγαίνουν όλο και πιο ηλίθια παιδιά γιαυτό έβγαλαν ετικέτες τύπου οχι κάτω από 10 χρόνων! παιδί 2 χρόνων που δεν μπορεί να κατανοήσει ότι αυτο δεν τρώγεται, θα έπρεπε να θεωρείται κατώτερο και να μην έχει κανένα τίτλο επίσης απαγόρευση να ψηφίζει... κάτι τέτοια προβληματικά τα πετούσαν στο καιάδα οι ναζι Σπαρτιάτες πριν μεγαλώσει το κακό! μαζί με μούλικα ξενιστών!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications